fbpx Menu

Reviews Het Aankoophuis aankoopmakelaar in het Gooi: Hilversum, Bussum, Naarden,Laren, Huizen, Blaricum e.o.

Voor reviews gebruiken wij Google. Deze zijn onafhankelijk en kunnen wij niet beïnvloeden. Wel zo transparant! (op verzoek kan contact opgenomen worden met klanten)

Review Het Aankoophuis door: Johannes Battjes

“Alex (red. Aankoopmakelaar van Het Aankoophuis) heeft mij met veel inzet en heel goed geholpen bij het zoeken, bezichtigen en de aankoop van mijn nieuwe woning. Bij een bezichtiging krijg je veel indrukken tegelijk en Alex hielp me een compleet beeld te krijgen van het huis. Hij deed onverstoorbaar zonder zich iets aan te trekken van de verkopende makelaar zelf zijn kritische onderzoek naar de staat en energiezuinigheid van de woning. Hij adviseerde mij ook om bijvoorbeeld op de bank te gaan zitten en de sfeer te proeven. Toen ik besloten had een woning te kopen had hij een duidelijk plan voor de onderhandelingen over de prijs, in mijn geval flink onder de vraagprijs. Het conceptverkoopcontract stuurde hij direct terug naar de verkoper omdat een bepaalde clausule niet in orde was. Aldoor communiceerde Alex als het nodig was, reageerde hij direct en dat deed hij ook buiten kantooruren. Hij was er 100% voor mij en dat heeft mij enorm geholpen. Ik kan hem zondermeer aanraden aan eenieder die een woning wil kopen in de regio die hij bedient.”

bron: Google Review

april, 2024

Review Het Aankoophuis door: Sophie en Daan van Weeren

Dankzij Alex (red. Aankoopmakelaar van Het Aankoophuis) is het ons eindelijk gelukt: een eigen huis! Alex heeft ons vakkundig geholpen en uitstekend geadviseerd tijdens onze bezichtigingen. Dankzij zijn scherpe blik op het aanbod hebben we nu een leuk huis dat we zonder hebben nooit hadden bezichtigd en perfect past bij ons budget en onze wensen.

bron: Google Review

April, 2024

Review Het Aankoophuis door: Peter Modos

“It was a pleasure to work together with Alex Rikmans (red. owner and expat broker Het Aankoophuis) while searching for and buying our new family home. As a foreigner I got invaluable support from him to find our ways in the Dutch property market. He is very knowledgeable about the local market, he knows even the nitty-gritty details of each neighborhoods. Besides covering well the ‘basic’ purchase agent responsibilities, he also provided a lot of great insights about the technical details of the visited houses. I learned a lot from him about the traditional Dutch houses at every house inspections we did together. I have a thorough approach in evaluating things and even I was very satisfied how deeply he is checking things in the houses, examining every suspicious symptoms. He has a kind personality and the cooperation was very easy with him. I highly recommend working with him.

bron: Google Review

januari, 2024

Review Het Aankoophuis door: Sofia en Guilherme

“Alex Rikmans (red. owner and expat broker Het Aankoophuis) is very knowledgeable in his field and knows exactly what you should ask for and what you should expect. Simply put, without his help we couldn’t have gotten the nice house for the price we paid in the little time it took to complete everything. Recommended for everybody thinking about purchasing a house in the Gooi.”

bron: Google Review

januari, 2024

Review het Aankoophuis door: Afrain en Roksolana

“I recently had the pleasure of working with Alex Rikmans (red. owner and expat broker Het Aankoophuis), and I am thrilled with the exceptional service I received. Alex demonstrated an impressive knowledge of the local market.
Communication was outstanding, Alex was prompt, transparent, and kept me informed at every step. Their attention to detail ensured I was well-informed about each property’s strengths and potential drawbacks.
Alex showcased strong negotiation skills, advocating for my best interests while maintaining professionalism. The service exceeded my expectations in every aspect of the home-buying process. Their professionalism, knowledge, and commitment make them a top choice in the real estate industry. I highly recommend for anyone seeking a reliable and skilled agent.”

bron: Google Review

januari, 2024

Review Het Aankoophuis door: Leoni Janssen

“I had the pleasure of buying my new house with Alex Rikmans (red. owner and expat broker Het Aankoophuis) in 2023.

He delivers top notch service – on the ball and on the money every step of the way! He will be ahead of you all the time, checks things so you don’t have to and he understands when what is helpful for you. He has a good mix of know-how (screws and bricks), knows the market and has just that level of empathy you need in the proces too.
He is an absolute expert and a lovely person with great ethics!
Alex is an amazing professional and the steady and trustworthy partner you’d want in a time of moving house and crazy turmoil. The process A to Z is just better with him by your side.”

bron: Google Review

januari, 2024

Review Het Aankoophuis door: Bram en Henriette Ebben

“In onze zoektocht naar ons droomhuis bleken we al snel meer kennis en ervaring nodig te hebben. Beide hebben we absoluut gevonden bij Het Aankoophuis. Alex Rikmans (red. eigenaar en aankoopmakelaar van Het Aankoophuis) werkt secuur, doortastend en met een goede dosis humor. Met veel verstand van de woningmarkt, zijn snelle handelen en kundige blik is het Alex gelukt om ook van ons enorm blije huiseigenaren te maken.”

bron: Google Review

september, 2023

Review Het Aankoophuis door: Chris en Yalda

Wat een ontzettend mooie zoektocht hebben wij mogen meemaken met Alex Rikmans (red. eigenaar en aankoopmakelaar van Het Aankoophuis). Hij heeft ons vakkundig meegenomen in een bewogen maar bijzondere tijd. Nu we ons stekkie hebben kunnen we eindelijk gaan genieten. Alex heeft hierbij al die zorgen weggenomen. Wij als starters hebben veel geleerd in wat we het beste wel en juist niet moeten doen tijdens het zoeken en vinden van een huis. Bij Het Aankoophuis voel je je al thuis voor je ergens gaat wonen.

Chris en Yalda

bron: Google Review

oktober, 2023

Review Het Aankoophuis door: Paul en Samantha Harlen

“We had very specific needs and Alex Rikmans (red. owner and expat broker Het Aankoophuis) was able to meet all our needs and then some. We are so happy with how smooth the transaction went. From the initial consult to him sending us various housing options all within our budget. It was an amazing experience.”

bron: Google Review

augustus, 2023

 

Review Het Aankoophuis door: Lian Schreuder en Harry Lloyd

“Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen dan Het Aankoophuis. Alex Rikmans (red. eigenaar en aankoopmakelaar van Het Aankoophuis) doet zijn werk met zoveel liefde en passie, dat je ernaar uit kijkt om weer met hem naar een bezichtiging te mogen.

Tijdens een bezichtiging met Alex leer je alles over de straat en de buurt, en wordt de woning met een zeer opmerkzaam oog binnenste buiten gekeerd.
Alex ziet niets over het hoofd, en heeft veel kennis over duurzaam wonen. Na een bezichtiging weet waar je precies waar je aan toe bent, en heb je we weer ontzettend veel geleerd.
Dit alles doet Alex met een aanstekelijk enthousiasme.

Toen wij aan onze zoektocht naar een huis begonnen, hadden wij niet in kunnen dromen dat Alex een woning zouden vinden die zo perfect bij ons past.
Dit alles ook voor een zeer mooi bedrag.

Zoek dus zeker niet verder, Alex van Het Aankoophuis is de makelaar waar je naar zoekt!”

bron: Google Review

juli, 2023

Review Het Aankoophuis door: Selvi en Serkan

“Alex Rikmans (red. owner and expat broker Het Aankoophuis) was an absolute pleasure to work with when we were buying our first home in the Netherlands. He is a true expert in his field. He helped us find a home and provided numerous tips on neighborhoods, renovations, and more that we hadn’t even considered. Alex’s passion for his job shines through as he is organized, patient, and knowledgeable about every detail. He goes the extra mile to answer questions, even if they fall outside his area of expertise. We highly recommend him and Het Aankoophuis to anyone who wants to avoid any mistakes or regrets while searching for a house!”

bron: Google Review

juli, 2023

Review Het Aankoophuis door: Miriam en Adam / Prins Frederik Hendriklaan Naarden

“Alex Rikmans van het Aankoophuis heeft ons fantastisch begeleid in de zoektocht naar ons droomhuis. Hij heeft ons geholpen helder te krijgen waar we naar op zoek waren. Daarnaast waren de bezichtigingen altijd heel gezellig en leerzaam. Alex heeft ontzettend veel technische kennis en weet ook van alles te vertellen over de regio. Heel erg waardevol om op deze manier ons huis aan te kopen.”

bron: Google Review

juni, 2023

Review Het Aankoophuis door: Jasmijn en Maarten / Egelantierstraat 30 Hilversum

“Alex Rikmans (red. eigenaar Het Aankoophuis) heeft ons fantastisch geholpen met de aankoop van ons eerste huis. In de huidige markt heeft hij ons geholpen met het hoofd koel te houden. Alex is niet alleen een goede aankoopmakelaar, maar ook heeft hij veel bouwkundige kennis. Dit heeft ons veel vertrouwen gegeven. Van bezichtiging tot oplevering was Alex nauw betrokken. Wij raden hem en Het Aankoophuis 100% aan”.

bron: Google Review

juni, 2023

Review Het Aankoophuis door: Bob van der Linden / Loefzij 63 Huizen

“Zelf was ik afgegaan op de reviews van Google, en geen moment spijt van gehad. Alex Rikmans van Het Aankoophuis is echt zoals in de reviews omschreven, aardig, vakkundig en heel fijn om mee te hebben bij de bezichtigingen. Terwijl ik bezig was met hoe een huis aanvoelt, dook Alex direct de technische ruimtes in, adviseerde over de verschillende isolatiematerialen en keek naar de staat van kozijnen en daken.
Zonder Alex had ik zeker niet de zelfde keuzes gemaakt, en ben heel blij met zijn hulp en daardoor mijn huidige woning!”

bron: Google Review

mei, 2023

Review Het Aankoophuis door: Jay en Alexandra / Govert Flincklaan 12 Hilversum

“Alex Rikmans (red. owner Het Aankoophuis) helped us through one of our biggest family milestones to date: the purchase of our home! As repatriating Dutchies – who were so long away from the Netherlands, his expertise was absolutely priceless. He was detail oriented, attentive, open, helpful, and incredibly knowledgable. He advised us through each step of the process and helped us understand not only the market, but also the minute practicalities of buying and owning a home. He noticed things about each prospective property that we otherwise might not have, gave objective and well-rounded advice at every turn, and ultimately helped us to find a house that ticked all our boxes. We cannot overstate the value of his service. We wholeheartedly recommend him – both to Dutch buyers and expats, who are keen to find their own forever homes in this region.”

april, 2023

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Mike en Maria Kamminga / Lijsterbeslaan 8 Hilversum

“Na een lange zoektocht een heel mooi huis kunnen kopen dankzij deze fantastische aankoopmakelaar! Professioneel, persoonlijk, geduldig, eerlijk, enorm brede kennis en ervaring en een goede communicatie. Voor mij zonder twijfel DE aankoopmakelaar die ik iedereen zou aanraden!”

maart, 2023

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Gilbert en Rita / Rigelstraat 92 Hilversum Real estate broker expats Hilversum

“Extremely recommended!

Alex is an amazing, friendly, professional and trustworthy buying agent. He is very direct, and has a straight to the point, no nonsense way of handling things. He is very organised, and he bought us a house as if he was buying it for himself! As Expats, we found all of these features very assuring, and our experience buying a house in the Netherlands has been amazing thanks to Alex!”

februari, 2023

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Wesley Dieckman / Draaikom 55 Huizen

“Goede wijn behoeft geen krans, maar bij Alex (van Het Aankoophuis) is een aanbeveling flink op zijn plaats. Duidelijk, kort op de bal, enthousiast, deskundig, betrouwbaar en vooral erg prettig. Het zijn slechts een aantal woorden die de samenwerking en het contact met Alex kenmerken. Van begin tot eind ben ik perfect bijgestaan en heeft dit uiteindelijk geresulteerd in de aankoop van een fantastisch huis tegen een competitief prijspunt. En dat betekent veel in de huidige markt. Alex, bedankt voor alles!”

november, 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Jurriaan Bessorak / Verdilaan 15 Huizen

“Wij waren ontzettend blij met de diensten van Het Aankoophuis. Wij woonden in Duitsland en wilden op afstand een huis in Nederland te vinden. Daarnaast hadden we niet veel ervaring met de aankoop van huizen. Alex heeft ons enorm goed begeleidt met veel kundigheid en enthousiasme. Hij heeft duidelijk passie voor het vak en voor het helpen van zijn cliënten. Door hem hebben we uiteindelijk ons droomhuis kunnen kopen op een verantwoorde manier. We zouden hem dan ook ten zeerste aanraden.”

juli, 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Oksana / Laapersboog 26 Hilversum

“Recently we bought our first house in Hilversum, and Alex Rikmans became our guardian angel, and the brilliant subject matter expert. I definitely recommend Alex as an exceptional house broker who knows the market and is a great communicator.
All the process from our first contact with Alex till the signed contract took us slightly more than two weeks which was much faster than we could hope for.
During our first meeting, Alex spent with us huge amount of time thoroughly collecting our requirements and answering tons of questions. After that, he suggested viewings which might interest us, so we understood very clearly what were the offers in our budget.
When we chose a house to bid, thanks to the strategy Alex suggested, we not only got the approval, but managed to get the discount from the asking price.

We were happy that Alex handled all the communication with the seller and organized technical inspection and notary for us.
In addition, on the day of the notary deal, we had an incident with the seller, which Alex also negotiated to our great delight.
If we were to buy our next property, Alex would be our first call. We are very grateful for all his support.”

september, 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Dinant Kos / Duiker 77 Huizen

“Het Aankoophuis staat, in mijn beleving, voor een transparante, open, realistische, oprechte en (positief) kritische werkwijze! Het was een spannende en ingewikkelde periode om een huis te gaan kopen, maar dankzij de begeleiding vanuit Alex (Het Aankoophuis) is alles goed, overzichtelijk, duidelijk en met de nodige humor uitgelegd en toegelicht! Alex neemt de tijd voor zijn klanten, handelt snel, is proactief en doet wat hij zegt. Ik kan het iedereen aanbevelen!”

juni, 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Sanne en Govert van der Heijden

“Een huis kopen, terwijl je nog aan de andere kant van de wereld woont, dat is geen eenvoudige opgave. Alex heeft ons hierbij fantastisch begeleid. Ondank een groot tijdverschil was communicatie zeer makkelijk en snel. Alex is altijd goed bereikbaar. Tijdens de bezichtigingen liet hij ons alles heel duidelijk zien via FaceTime en zelf keek hij heel kritisch naar alle plekken die niet goed in beeld waren te brengen (dakgoten etc). Alex is vakkundig, gepassioneerd en heeft een goed gevoel voor humor. We kunnen iedereen aanraden hem in te schakelen bij de aankoop van een woning!”

juni, 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Gaby en Jeffrey/ Hooghuizenweg 4 Huizen

“Weer een 5-star review!”
Ook al waren we geen groentjes meer met het kopen van een huis: geen moment spijt gehad dat we Alex hebben ingeschakeld!
Wat in de reviews staat kunnen we bevestigen: persoonlijke aanpak, transparant, zeer kundig en met een juiste dosis humor. Bezichtigingen iedere keer een feestje!
En oh ja, ook nog een fantastisch huis aangekocht 🙂 Zoek niet verder, bel Alex!”

mei, 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Myrthe en Jeroen / Koningsstraat 33 Hilversum

“De samenwerking met Alex was van het begin tot het eind geweldig. Naast dat we ontzettend veel hebben geleerd, stelde Alex ons ook in staat om rustig door het huis te lopen en te voelen of het iets voor ons is. De technische zaken waren al snel door Alex bekeken, dus daar hoefden we ons geen zorgen om te maken. Alex leert je echt kennen en weet ook precies of een huis bij je past en wat het waard is. Al met al, super snel het perfecte huis gevonden. Thanks Alex!”

mei, 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Johan van de Veer / Korteheul 131 Bussum

“Als je met Alex Rikmans van Het Aankoophuis in zee gaat, ben je verzekerd van dienstverlening die zich kenmerkt door maatwerk, snelheid, precisie en duidelijkheid. Enthousiast, zakelijk en realistisch. In een overspannen woningmarkt is dat meer dan welkom”

mei, 2022

Bron: Google review Het Aankoophuis Hilversum

Review Het Aankoophuis door: Marije en Danielle/ Kapteynstraat 57 Hilversum

“Alex heeft ons heel goed geholpen in het proces van ons eerste huis kopen. Hij is proactief, energiek, transparant, heeft oog voor detail, is zeer kundig en uitstekend bereikbaar. Wij hebben de samenwerking met Alex als heel prettig ervaren en kunnen iedereen Het Aankoophuis aanbevelen als aankoopmakelaar.”
 
april, 2022
 
Bron: Google review Het Aankoophuis Hilversum
 

Review Het Aankoophuis M. & M.

“Als je allemaal overenthousiaste reviews leest op internet, triggert dat bij ons soms enige argwaan.
Na een intensieve samenwerking met Alex van Het Aankoophuis kunnen wij alleen maar zeggen: zijn reviews kloppen.
De drive, deskundigheid, het inlevingsvermogen en de betrouwbaarheid spatten er vanaf.
Om maar 1 voorbeeld te noemen: toen wij op een zondagmiddag appten dat wij toch even gingen kijken bij een huis 20km verderop, appte hij na 10 minuten terug; ik ben onderweg. Zie jullie over 10 minuten.
Ongelofelijke dienstverlening. Er volgde een scherpe analyse die voor ons op het juiste moment kwam om een afweging te maken over wat wij nou echt wilden.
Wij vermoeden dat er geen betere makelaar is in het Gooi die echt consequent aan de kant van de koper staat, van start tot finish.”

Dank je wel Alex!

maart 2022

Bron: direct.

Review Het Aankoophuis door: Peter en Xenia / J.P. Coenstraat 86A Hilversum

“Alex is a true asset when you are looking for a house, especially if you are an expat. Not only he knows everything about the area, trends, house types and potential construction issues, he also acts fast (believe me, you need it on the current market), and truly represents his clients’ best interest. We got much more out of his service than we initially thought. I can warmly recommend Alex to anyone who is planning to buy a house in the area – besides being a very friendly guy, his help is essential and really makes a difference. We bought our dream house in two months, without him it wouldn’t have been possible. Five stars!”

Maart 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis Sadjad en Zohara

“Dankzij het geweldige werk van Alex hebben wij onze woning gevonden! Wij waren op zoek naar een makelaar en kwamen door de geweldige reviews wat hij reeds had ontvangen, bij Alex terecht.
Na de eerste kennismaking voelde het meteen goed aan. Tijdens dit gesprek hebben wij elkaar beter leren kennen, heeft Alex ons over zijn werkwijze verteld en hebben wij onze wensen met hem gedeeld. Al snel was de eerste bezichtiging ingepland.
Met Alex is een bezichtiging een feest. Alex weet alles af van huizen: materiaal die er gebruikt is, onderhoud, ligging en noem maar op. Alex informeert je over alle stappen en blijft je begeleiden in het proces. Elke keer komt hij weer met een wijze tip en bedenkt hij wat goed is voor ons, zijn klanten.
Toen wij de sleutels mochten ophalen was Alex er weer bij. Bij de oplevering van het huis checkt hij nog alles en nemen met een zeer voldaan gevoel afscheid van elkaar.
Bij deze willen wij jou nogmaals bedanken, Alex. Voor je professionele vakmanschap, heldere communicatie en je humor. Je bent geweldig. Ga zo door!”

Bron: Facebook recenties

Februari 2022

Review Het Aankoophuis Christiaan en Rachelle

“Het kan lastig worden.. Maar we gaan het zeker proberen!. Dat was het eerste gesprek wat ik met Alex heb gehad over een appartement aan te kopen in het Gooi. Voor het werk wou ik erg graag samen met mijn vriendin wat meer in de buurt komen wonen. Zowel in het Gooi als een enkele keer naar Almere hebben we gezocht naar een appartement. Echter in de huidige tijd was het een paar keer teleurstellend. Flink overboden waar je als starter niet aan kan tippen. Binnen 2 maanden hebben we echter getekend voor een appartement waar we beide bij binnenkomst het warmste gevoel bij hadden van alle bezichtigingen, met dank aan Alex Rikmans van Het Aankoophuis die zelfs in de avond nog voor ons bezig is geweest. We grapte nog wel eens dat Alex net een pitbull is die zich vastbijt als hij bezig is voor je en, zorgt dat alles zorgvuldig is doorgelicht voor je eventueel een bod uitbrengt. Wij hebben een ontzettend mooi appartement kunnen kopen waar we erg blij mee zijn. We raden Alex daarom ook zeker aan en mochten we ooit nog willen verhuizen in de regio van het Gooi weet ik zeker dat ik Alex als eerste bel. Nogmaals dank!”

Februari 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Bern & Isabelle

“Erg tevreden met het Aankoophuis! Ook in een moeilijke markt snel een passende woning kunnen vinden in Hilversum. Alex verplaatst zich eenvoudig in de wensen van de klant, neemt je al het lastige werk uit handen, kan de staat van een woning goed bepalen en is erg prettig in de omgang. Zou ik opnieuw een woning in het Gooi zoeken, dan zou ik direct contact met Alex van het Aankoophuis opnemen.”

januari 2022

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Sascha en Rik

“Er is al veel positiefs gezegd over Alex van Het Aankoophuis en wij sluiten ons hierbij aan. Als je niet op zoek bent naar een “gladde” makelaar maar naar een betrouwbare, degelijke leuke vent/makelaar in Het Gooi die alleen aankoopt. Bel Alex. Hij zal je niet teleurstellen. Dank Alex. Het was fijn samenwerken met een mooi resultaat.”

december 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Johanna Janssen

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“I’am so grateful to Alex for his knowledge and transparency! Because he only represents buyers, I knew he had my best interests at heart, no conflict of interest! The whole process of purchasing my home was made much more relaxed, easy, and smooth because of his wisdom and presence. And his wonderful sense of humor sure helped too! While I plan to be in my home for a long while, if I ever need a realtor again, Alex can expecty call! :-)”

November 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Casper Corbaat en Merel Albers

“In deze oververhitte huizenmarkt leek het ons geen slecht idee om samen met een aankoopmakelaar op zoek te gaan naar een nieuw huis in het Gooi. Na wat zoeken op internet kwamen we terecht bij Alex van het Aankoophuis. We werden al erg enthousiast van de reviews, maar na het kennismakingsgesprek waren we helemaal om. Alex wist met gerichte vragen gelijk een duidelijke zoekopdracht neer te zetten, die vanaf dat moment gelijk startte. Diezelfde avond kregen we via de WhatsApp al een huis doorgestuurd: Alex is er als de kippen bij! Hij handelt heel snel, ook omdat de markt dat nu vraagt. Als we zelf een huis gevonden hadden op Funda, had hij binnen een uur al een bezichtigingsafspraak gepland.

Tijdens de bezichtigingen let Alex op de details en weet hij erg veel te vertellen over bouwtechnische zaken (en meer). Toen we na 1,5 maand ons droomhuis gevonden hadden (met Alex is dat een eitje), volgde het noodzakelijke papierwerk. Normaal gesproken saaie koek, maar Alex weet ook dit leuk en interessant te maken. Ook toen na de aankoop niet alles soepel verliep, stond Alex nog steeds voor ons klaar en schakelde hij zijn netwerk in om ons zo goed mogelijk te helpen. Kortom, we zijn Alex zeer dankbaar voor zijn intensieve begeleiding bij het zoeken naar onze droomhuis en kunnen niet anders zeggen dan dat we Alex Rikmans van Het Aankoophuis voor 1000% aanbevelen!”

November 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Yannick en Denice

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“In de huidige markt is het kopen van een huis zonder aankoopmakelaar haast onbegonnen werk. Alex, de makelaar van Het Aankoophuis heeft ons goed geholpen bij de zoektocht naar onze eerste woning. Steeds professioneel, eerlijk en sterk technisch inzicht. At the top of his game, een aanrader dus.”

oktober 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Myrthe en Luuk

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
 
“Alex van Het Aankoophuis heeft ons fantastisch geholpen bij het vinden van ons nieuwe huis in Hilversum. Het heeft in deze tijd ‘slechts’ 2 maanden geduurd. Hij ging met alle bezichtigingen mee zodat we snel konden handelen. Is erg kritisch, beschikt over bouwkundig inzicht en is ook nog erg gezellig :-)! Wij zouden Alex dan ook aan iedereen aanbevelen.”

Oktober 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Emmy en Jan Maarten  

“Dankzij onze aankoopmakelaar Alex Rikmans van Het Aankoophuis, is het gelukt om in deze overspannen tijd ons droomhuis te vinden.
Door zijn kennis van de markt heeft hij ons goed geadviseerd en ons behoedt voor overhaaste aankopen.
Wij zullen zeker iedereen aanbevelen om met Het Aankoophuis in zee te gaan.
Alex, hartelijk dank!”

oktober 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Christine en Gertjan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Na een lange zoektocht hebben we ons droomhuis gevonden in Bussum. Zonder Alex van Het Aankoophuis was dat zeker niet gelukt.

Alex is zeer professioneel, snel, altijd bereikbaar en enorm kundig. Wij hoefden enkel te bekijken of het huis ons aansprak; Alex nam de technische aspecten voor zijn rekening. Daarnaast heeft hij veel humor – niet onbelangrijk tijdens een lange zoektocht waarin ook teleurstellingen voorbij komen. Wij kunnen Alex zeker aanraden!”

September 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Jeriel Bobbe

positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“In deze tijd een huis kopen, zonder aankoopmakelaar is onbegonnen werk. Maar je wilt wel iemand die betrouwbaar is, die je altijd kunt bereiken, en die met zijn kennis pro-actief met je mee denkt en kijkt in dit spannende traject. Ik vond Alex Rikmans via het internet, en hij voldeed aan deze eisen.

De eerste kennismaking voelde meteen vertrouwd. Tijdens de zoektocht en het bezichtigen was hij open en duidelijk en bracht humor en lichtheid in deze voor mij onbekende wereld.

Hij gaf 100 procent, en deed zijn uiterste best om het huis wat ik zo graag wilde te bemachtigen. En met succes!
Ik woon nu alweer 2 maanden met veel plezier in mijn nieuwe stulpje in Naarden.
Bedankt!”

September 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Michel van der Horst

positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Super ervaring!

Zelf een jaar op de markt wezen zoeken, bieden en continu teleurstelling.

Toen wij toch maar eens gingen zoeken naar een aankoopmakelaar kwamen wij bij “Het aankoophuis” uit.
Onze ervaring: Super behulpzaam, houd je goed op de hoogte van status en bespreekt plannen en ideeën om zo een goede kans te maken op een nieuwe woning.
Snelle deal en doet wat een aankoopmakelaar behoort te doen. Alles van A tot Z!

Wij hebben geen moment spijt gehad!
Alex je bent de beste! Ik kan Het Aankoophuis iedereen aanbevelen.”

September 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Emmy

positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Na zelf ruim een jaar op zoek te zijn geweest besloten we een aankoop makelaar in te schakelen. Via via zijn we terecht gekomen bij Alex Rikmans van Het Aankoophuis. In het gehele process hoe lastig het soms was(corona/overhitte woningmarkt) heeft Alex ons wegwijs gemaakt en ondersteund. Binnen 3 maanden hadden wij met hulp van Alex onze eerste woning! Het proces van bezichtigen en bieden verliep prettig en zelfs tijdens Alex zijn vakantie heeft hij alles voor ons geregeld. Top!

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare en betrokken makelaar in het Gooi dan ben je bij Alex aan het goede adres.”

September 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Teun en Rebecca

𝐏𝐨𝐬𝐢𝐭𝐢𝐞𝐟: 𝐊𝐰𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭, 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭, 𝐖𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞

“In deze tijd een huis kopen ga er maar aanstaan. Wij hebben er daarom niet lang over nagedacht om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Via vrienden kregen we Alex Rikmans van het Aankoophuis aangeraden. Dat bleek een schot in de roos. Alex is een echte prof die zich in je zoekopdracht vastbijt maar ook realistisch is. Wij hebben het traject als zeer prettig ervaren. Naast dat hij zich voor de volle 100 procent inzet voor de beste koop is het nog gezellig ook. Zonder enige twijfel raden we iedereen Alex aan. Hij is zijn gewicht in goud waard.”

Teun en Rebecca

Augustus 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Aart en Lenie

“Het zat al een tijdje in de lucht, wij zouden gaan verhuizen. Maar hoe doe je zoiets en vooral in deze tijd van overspanning op de huizenmarkt.
Dachten wij geld te hebben met de verkoop van ons huis in Rotterdam. Wat bleek, geld is niet genoeg.

De randstad is op drift men vlucht de stad uit. Wij rand-stedelingen pakken onze biezen en vertrekken met groene plannen richting het Gooi en de grote stille heide.
Dan blijkt de huizenmarkt een onneembaar bastion. Wij hebben geen schijn van kans. Dichte deuren, onduidelijke wachtlijsten en chagrijnige makelaars.

In zo’n geval van uitzichtloosheid en tijdelijke verdwazing is er toch een solide oplossing, de Aankoopmakelaar.
Het eerste gesprek aan de telefoon gaf ons goede hoop, ‘mevrouw een huis kopen in deze tijd is 60% teleurstelling’.

Toch maar een eerste afspraak gemaakt. En toen brak er een enerverende en bijzonder leuke tijd aan.
Bezichtigingen plannen lukte ineens wel. We hoefden geen sollicitatiebrieven meer te schrijven, we kwamen gewoon op de lijst.

Alex voorkwam onnodige tegenslagen en frustraties. Hij hield ons uit de wind. In een week tijd promoveerden we van opgejaagd wild tot zeer gewaardeerde kopers.
Na 7 bezichtigingen was het zover, er lag een schattig huis op ons te wachten. Bijna op maat gemaak ten in een veelbelovende groene wereld.

Wij hebben geluk gehad en een zeer effectieve aankoopmakelaar getroffen en een die uitsluitend aankoop doet. Alles helder en duidelijk niet de minste schijn van belangenverstrengeling.

Daarbij is Alex Rikmans prettig in de omgang. Met zijn instelling van mag het ietsje meer wezen zoals koffie en gebak in de kasteel tuin worden de zoektochten bijna feestelijk afgesloten.”

Met groet,

Lenie en Aart

juni 2021 Bron: bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Camille Casselman en Michiel Vermeylen

Positief: Professionaliteit

“Na 3 jaar huren, eindelijk beslist om te springen en als jong Belgisch koppel op een voor ons onbekende en uitzonderlijk onder druk staande nederlandse huizenmarkt, op zoek te gaan naar een eigen koopwoning in Het Gooi. Na enkele eigen pogingen, beslist om toch op zoek te gaan naar een aankoopmakelaar, voor ons een ongekend en vreemd concept.

Wat een geluk dat we net Alex Rikmans van Het Aankoophuis troffen. Vanaf het eerste gesprek, nam Alex onze grootste scepsis en twijfel weg.
Geen gladde praatjes, maar inhoud, kennis van zaken en een uitstekend technisch inzicht.
Het recept waar wij als kritische karakters naar op zoek waren om ons te begeleiden op de weg naar ons nieuwe huis.

Alex doet werkelijk alles om te ontzorgen. Zelfs als ontzorgen ook aanvoelen is dat we net wel graag betrokken zijn bij elke stap en elk detail. We hebben met zijn hulp, die zelfs op cruciale momenten tot in de late uren van het weekend doorliep, een prachtig huis gevonden.

Alex ondersteunt, helpt en legt uit zoveel als nodig en gaat door totdat het doel bereikt is”.

Mei 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Wouter van Buuren

De afgelopen periode intensief begeleiding van Alex Rikmans van het Aankoophuis genoten. Altijd bereikbaar, snel en effectief. Doordoor erg fijn als partner bij het aankopen van een huis. Daarnaast heb ik flink wat gelachen (een makelaar met goede humor is zeldzaam!) en geleerd. Alex “Dakpan” Rikmans raad ik iedereen aan.

mei 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Eveline Roemer

positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Ontzettend fijn geholpen door Alex. Zelf hadden we al een huis op het oog, en na 1 belletje sprong Alex direct in om bij de bezichtiging de volgende dag mee te kijken. Zeer kundig en legt zaken begrijpelijk uit. Weet precies waar wij als starters behoefte aan hebben. Alex laat weten wat er moet en gaat gebeuren en waarom, dus goed op de hoogte gehouden. Kijkt verder en vraagt door. Zeer vertrouwd gevoel! Alex, heel erg bedankt!!”

Februari 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Carien de Bakker

Positief: Kwaliteit,  Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Als je op zoek bent naar een aankoopmakelaar, zoek dan niet verder! Alex Rikmans van Het Aankoophuis neemt je alles uit handen en weet precies waar hij naar moet kijken tijdens een bezichtiging. Zelfs in deze markt hebben we onder de vraagprijs kunnen aankopen en dat was zonder Alex zeker niet met dit bedrag gelukt. Dankzij zijn netwerk weet iedereen wat we aan elkaar hebben en is alles een stuk eerder voor elkaar.

Alex is zeer deskundig en eerlijk, in wat hij vindt over een huis, maar ook in zijn werkwijze: heel transparant en integer, dat is niet altijd het geval in dit wereldje. Aanrader!”

Januari 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Joachim en Ingrid Levelt

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit,  Responsiviteit, Waarde

“Alex Rikmans van Het Aankoophuis heeft ons top geholpen bij de aanschaf van ons huis. Wij hebben zijn toewijding, bereikbaarheid, oog voor detail maar vooral het gevoel van ‘partnership’ enorm gewaardeerd. Hij neemt ruim de tijd om goed te begrijpen wat je zoekt en stelt zich vervolgens als deskundige partner op om het samen waar te maken. We zijn in contact gekomen via zijn website en zijn bijzonder tevreden met wat hij voor ons heeft gedaan.

December 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Wendy Visser

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

“Mijn eerste huis gekocht zonder aankoopmakelaar, maar mijn 2e woning en de huidige woningmarkt is dusdanig dat je dit niet zonder makelaar kan doen. Ergens vond ik dat jammer, maar toen ik Alex Rikmans mocht ontmoeten werd mij al snel duidelijk dat ik de juiste persoon had gevonden om mij te helpen met het vinden van een huis. Hij omschreef (het vinden van de juiste woning) als het bedrijven van topsport en zonder dat hij dit wist was dit voor mij een bekende term. En dus een schoot in de roos. Zelf had ik al enkele bezichtigingen gedaan, maar zonder resultaat. Samen met Alex de woningwensen doorgenomen en na een aantal woningen die de revue mochten passeren was daar DE woning/appartement. Belletje hier, belletje daar….en YES daar kwam het verlossende woord, gefeliciteerd de woning is van jouw! Een blij ei en dat ben ik nog steeds. De open, eerlijke en transparante manier van communiceren en werken met Alex is inderdaad topsport. Ik beveel Alex Rikmans het Aankoophuis van harte aan als je op zoek bent naar een nieuwe woning.”

December 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Marije Pothof

Positief: Professionaliteit,  Responsiviteit

“Wauw, we hadden nooit gedacht een aankoopmakelaar nodig te hebben….totdat ik Alex Rikmans van Het Aankoophuis belde. Spontaan sprong hij meteen in de auto om het huis welke we oorspronkelijk op het oog hadden te bezoeken. Hij kent het Gooi heel, heel goed. Waar wij dachten ons droomhuis gevonden te hebben, opende Alex onze ogen voor de adders onder het gras tav het onderhoud. Samen met Alex hebben we nu ons échte droomhuis gevonden! Alex schakelt enorm snel en kent de meeste verkoopmakelaars goed. Zijn huisbezoeken zijn grondig en kundig. Ook in de onderhandelingen voelden wij ons in uitstekende handen, vooral door zijn heldere communicatie. Bovendien is het gewoon enorm gezellig om met Alex op pad te gaan. Naast steengoed advies over de kleinste details waar ik nooit aan zou denken, maakt Alex deze toch soms ook stressvolle, onzekere zoekperiode een hele fijne ervaring om nooit te vergeten. Zo fijn, dat we zijn belletjes stiekem missen!”

november 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Stephanie Aukes

Positief: Kwaliteit,  Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“We hebben Alex Rikmans gevonden via zijn site Het Aankoophuis.nl en wat een goede keuze! Hij heeft ons zelfs tijdens zijn vakantie in buitenland geweldig bijgestaan bij de aankoop van ons huis op een droomplek in Laren. Ondanks meerdere biedingen, is het hem gelukt om het huis voor ons te bemachtigen. Alex geeft echt om zijn klanten, is zeer betrokken en altijd goed bereikbaar. Zoekt u een huis in ‘t Gooi, dan kunnen wij Alex Rikmans van Het Aankoophuis harte aanbevelen!”

Oktober 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Cynthia Mak

“Ontzorgen als motto is geheel van toepassing bij Alex Rikmans van Het Aankoophuis. In het aankooptraject heeft hij ons niet alleen fantastisch begeleid en onze belangen verdedigd, maar hij denkt ook mee en is erg pro-actief in communicatie.”

oktober 2020

bron: Google Review

 

Review Het Aankoophuis door: Erik en Barbara van Drent

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit,
Responsiviteit, Waarde

“Na een aantal woningen zonder aankoopmakelaar te hebben bezichtigd hebben we de hulp van Alex Rikmans van het Aankoophuis ingeschakeld. Wij hadden geen idee hoe we écht kritisch naar een huis moesten kijken en hoe bepaal je wat een reëel bod zou zijn?
Behalve dat Alex ons daarmee geweldig heeft geholpen heeft hij ons tijdens het hele proces uitmuntend begeleid.
Wij hadden pech dat we een bod hadden gedaan en dit geaccepteerd was een paar dagen voordat de Corona situatie begon. Er ontstonden veel onduidelijkheden over o.a. het opstellen van een koopcontract in deze onzekere tijd. Alex had echt alles tot in de kleine details voor ons uitgezocht en hield ons dagelijks op de hoogste als omstandigheden of regels weer veranderden. Dit was erg prettig en voelde vertrouwd, hij was ook altijd bereikbaar voor vragen.
De koop van dat huis is uiteindelijk niet doorgegaan dus hebben wij nog wat langer van Alex zijn expertise gebruik kunnen maken. We gingen met z’n alle weer verder op zoek naar een geschikte woning voor ons. Ons traject met Alex was dus iets langer dan verwacht maar zijn enthousiasme en toewijding bleef onveranderd. Hij geeft je altijd het gevoel dat hij echt betrokken is bij jouw zoektocht, hij deelt alle informatie, is erg transparant en kan heel goed ingewikkelde vaktermen vertalen zodat het voor ons duidelijk was. Bij bezichtigingen let Alex zeer nauwkeurig op de bouwtechnische staat van het huis en stelt kritische vragen aan de verkopende makelaar.
Zelf na de overdracht van onze nieuwe woning bleef Alex geïnteresseerd in de verbouwing van onze woning, dat is toch leuk!

Alex Rikmans van het Aankoophuis is echt betrokken en resultaat gericht!”

September 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Joost Lycklama & Jacqueline De Boer

Positief: Kwaliteit,  Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Natuurlijk hebben we overwogen een huis te kopen zonder makelaar!
Maar dat hebben we in het verleden al eens geprobeerd en omdat we nu echt een eigen stek wilden kopen hebben we Het Aankoophuis ingeschakeld. Met succes, we wonen nu in ons droomhuis.
Het enthousiasme van Alex Rikmans is spreekwoordelijk, maar vlak ook zijn kennis en grondigheid niet uit. Bij iedere bezichtiging konden wij kijken of dit huis een plek was waar wij zouden willen wonen terwijl Alex zich richtte op de meer praktische kanten als staat, onderhoud en of het wel klopte met onze wensen.
Uiteindelijk is het hele aankoopproces best makkelijk gegaan. Alle communicatie ging snel en soepel, Alex reageert snel, schakelt makkelijk en is voor de volle 100% in jouw team. Tel daarbij zijn kennis van Hilversum en omstreken op en zijn netwerk en je begrijpt waarom wij Het Aankoophuis echt van harte aanbevelen.
Thanks Alex!”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Lisa Knigge

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Vanaf het moment dat ik Alex Rikmans van Het Aankoophuis voor het eerst sprak aan te telefoon wist ik het al- hij zou hét huis vinden! En ja hoor. Nog geen dag later stonden de eerste bezichtigingen gepland. Huizen die voldeden aan onze eisen. Tijdens de bezichtingen heeft Alex ons van eerlijk en goed advies voorzien. Iets wat wij ontzettend belangrijk vonden! Al vrij snel hadden wij ons oog laten vallen op dat ene huis en ging de onderhandeling van start. En ik moet bekennen- daarvoor moet je echt bij Alex zijn! We hebben het huis voor een prachtige prijs aangekocht en hebben er geen moment spijt van gehad. Alex heeft ons perfect begeleid in het hele proces waardoor wij geen stress hebben ervaren. Alex, je bent een topper! Ben je op zoek naar een woning en op zoek naar een betrouwbare, eerlijke snelle en vakkundige aankoopmakelaar? Alex Rikmans van Het Aankoophuis is your guy!

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Pierre Pratley

Looking for a real estate agent in Hilversum that gets the job done and will always have your best interests at heart? Look no further! Het Aankoophuis is a real estate agent specialized in Hilversum and surroundings that goes well above and beyond in terms of service and results. If you seek a reliable, results-oriented agent to represent you as an expat searching for a house, look no further. He helped us after we had a major hangover from the real estate situation in Amsterdam. Way to go Alex Rikmans, keep up the good work!

bron: Google Review Google naam: Mas Tropical

Review Het Aankoophuis door: Laura Pals

“Een échte aanrader. Inhoudelijke, bouwtechnische, financiële en juridische kennis in overvloed. Kritisch, scherp en aan gezelligheid geen gebrek, tevens op de hoogte van lokale zaken en actualiteiten in de regio. Alex Rikmans van Het Aankoophuis ontzorgt je in het proces van het aankopen van een huis met zijn enthousiasme en vertrouwen.”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Cedric de Haan

“Wij hebben de hulp van Alex Rikmans ingeroepen nadat we de eerste bezichtiging van ons nieuwe huis al hadden gedaan. Omdat er behoorlijk veel aan het huis gedaan moest worden, waren wij op zoek naar een professional die ons kon adviseren over de werkelijke staat van de woning. Ik kende Alex Rikmans nog van de middelbare school en zag regelmatig updates van hem over het Aankoophuis op LinkedIn voorbijkomen. Vandaar dat we hem hebben gevraagd ons te begeleiden tijdens de tweede bezichtiging. Dit beviel ons vervolgens zo goed dat we hem de opdracht hebben gegeven om ons te begeleiden tijdens het aankoopproces. Helaas kwamen wij er in eerste instantie niet uit met de verkopende partij, maar na een aantal maanden zocht de verkopende partij contact met ons en kwamen wij er alsnog uit én met een goede deal!
Alex is een zeer enthousiaste professional, realistisch, onafhankelijk en heeft verstand van zaken. Stelt de belangen van zijn opdrachtgevers altijd voorop, maar is ook niet bang om zijn mening te geven als hij anders denkt over bepaalde zaken. Wij raden hem dan ook van harte aan mocht u opzoek zijn naar een aankoopmakelaar in de regio Gooi en Vechtstreek!”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Lisa Francken

“Als leek op de overspannen woningmarkt, was Alex Rikmans van Het Aankoophuis als aankoopmakelaar voor ons een lichtbaken, waarop wij volledig vertrouwden. Dankzij zijn inzicht en strijdvaardigheid kwam alles goed.
Daarom raden wij Alex Rikmans als aankoopmakelaar van Het Aankoophuis van harte aan.”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Leo van Essen

“Onze ervaring met de dienstverlening van Alex Rikmans van Het Aankoophuis is uitstekend. Zelf hadden wij al een aantal woningen bezichtigd voordat wij bij Alex van Het Aankoophuis kwamen. We wisten wat wij zochten, maar vroegen ons af of de eisen die wij stelden aan een woning realistisch waren en of we bepaalde zaken vergaten bij het beoordelen van een woning. Alex heeft ons met veel persoonlijke betrokkenheid begeleid: heel eerlijk en met alle tijd en aandacht tijdens bezichtigingen en het nabespreken. Alex heeft zich goed kunnen inleven in onze situatie en wensen en dit heeft tot de aankoop van een appartement geleid waarvan wij op basis van de foto’s dachten dat het niets voor ons was. Alex overtuigde ons toch even te gaan kijken en het appartement bleek inderdaad zeer goed bij ons te passen. Alex heeft ons vervolgens kundig door de aankoop begeleid. Door zijn goede bereikbaarheid is ook deze laatste fase soepel verlopen. Alex, super bedankt!”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Vladimir Krumhstein

“It was a great pleasure and luck working with Alex Rikmans! He helped us with buying a great apartment in Hilversum. During the hole process he was very understanding and flexible, fitting your own needs! I definitely recommend Alex! Amazing job!”

bron: Google Review

 

N.B. Op verzoek zijn referenties voor potentiële klanten te benaderen.