fbpx Menu

Reviews Het Aankoophuis aankoopmakelaar in het Gooi

Voor reviews gebruiken wij Google. Deze zijn onafhankelijk en kunnen wij niet beïnvloeden. Wel zo transparant!

Review Het Aankoophuis door: Johanna Janssen

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

I’am so grateful to Alex for his knowledge and transparency! Because he only represents buyers, I knew he had my best interests at heart, no conflict of interest! The whole process of purchasing my home was made much more relaxed, easy, and smooth because of his wisdom and presence. And his wonderful sense of humor sure helped too! While I plan to be in my home for a long while, if I ever need a realtor again, Alex can expecty call! 🙂

November 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Casper Corbaat en Merel Albers

In deze oververhitte huizenmarkt leek het ons geen slecht idee om samen met een aankoopmakelaar op zoek te gaan naar een nieuw huis. Na wat zoeken op internet kwamen we terecht bij Alex. We werden al erg enthousiast van de reviews, maar na het kennismakingsgesprek waren we helemaal om. Alex wist met gerichte vragen gelijk een duidelijke zoekopdracht neer te zetten, die vanaf dat moment gelijk startte. Diezelfde avond kregen we via de WhatsApp al een huis doorgestuurd: Alex is er als de kippen bij! Hij handelt heel snel, ook omdat de markt dat nu vraagt. Als we zelf een huis gevonden hadden op Funda, had hij binnen een uur al een bezichtigingsafspraak gepland.

Tijdens de bezichtigingen let Alex op de details en weet hij erg veel te vertellen over bouwtechnische zaken (en meer). Toen we na 1,5 maand ons droomhuis gevonden hadden (met Alex is dat een eitje), volgde het noodzakelijke papierwerk. Normaal gesproken saaie koek, maar Alex weet ook dit leuk en interessant te maken. Ook toen na de aankoop niet alles soepel verliep, stond Alex nog steeds voor ons klaar en schakelde hij zijn netwerk in om ons zo goed mogelijk te helpen. Kortom, we zijn Alex zeer dankbaar voor zijn intensieve begeleiding bij het zoeken naar onze droomhuis en kunnen niet anders zeggen dan dat we Alex voor 1000% aanbevelen!

November 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Yannick en Denice

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“In de huidige markt is het kopen van een huis zonder aankoopmakelaar haast onbegonnen werk. Alex heeft ons goed geholpen bij de zoektocht naar onze eerste woning. Steeds professioneel, eerlijk en sterk technisch inzicht. At the top of his game, een aanrader dus.”

oktober 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Myrthe en Luuk

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit
 
“Alex van Het Aankoophuis heeft ons fantastisch geholpen bij het vinden van ons nieuwe huis in Hilversum. Het heeft in deze tijd ‘slechts’ 2 maanden geduurd. Hij ging met alle bezichtigingen mee zodat we snel konden handelen. Is erg kritisch, beschikt over bouwkundig inzicht en is ook nog erg gezellig :-)! Wij zouden Alex dan ook aan iedereen aanbevelen.”

Oktober 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Emmy en Jan Maarten  

“Dankzij onze aankoopmakelaar Alex van Het Aankoophuis, is het gelukt om in deze overspannen tijd ons droomhuis te vinden.
Door zijn kennis van de markt heeft hij ons goed geadviseerd en ons behoedt voor overhaaste aankopen.
Wij zullen zeker iedereen aanbevelen om met Het Aankoophuis in zee te gaan.
Alex, hartelijk dank!”

oktober 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Christine en Gertjan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Na een lange zoektocht hebben we ons droomhuis gevonden. Zonder Alex van Het Aankoophuis was dat zeker niet gelukt.

Alex is zeer professioneel, snel, altijd bereikbaar en enorm kundig. Wij hoefden enkel te bekijken of het huis ons aansprak; Alex nam de technische aspecten voor zijn rekening. Daarnaast heeft hij veel humor – niet onbelangrijk tijdens een lange zoektocht waarin ook teleurstellingen voorbij komen. Wij kunnen Alex zeker aanraden!”

September 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Jeriel Bobbe

positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“In deze tijd een huis kopen, zonder aankoopmakelaar is onbegonnen werk. Maar je wilt wel iemand die betrouwbaar is, die je altijd kunt bereiken, en die met zijn kennis pro-actief met je mee denkt en kijkt in dit spannende traject. Ik vond Alex Rikmans via het internet, en hij voldeed aan deze eisen.

De eerste kennismaking voelde meteen vertrouwd. Tijdens de zoektocht en het bezichtigen was hij open en duidelijk en bracht humor en lichtheid in deze voor mij onbekende wereld.

Hij gaf 100 procent, en deed zijn uiterste best om het huis wat ik zo graag wilde te bemachtigen. En met succes!
Ik woon nu alweer 2 maanden met veel plezier in mijn nieuwe stulpje.

Bedankt!”

September 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Michel van der Horst

positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Super ervaring!

Zelf een jaar op de markt wezen zoeken, bieden en continu teleurstelling.

Toen wij toch maar eens gingen zoeken naar een aankoopmakelaar kwamen wij bij “Het aankoophuis” uit.
Onze ervaring: Super behulpzaam, houd je goed op de hoogte van status en bespreekt plannen en ideeën om zo een goede kans te maken op een nieuwe woning.
Snelle deal en doet wat een aankoopmakelaar behoort te doen. Alles van A tot Z!

Wij hebben geen moment spijt gehad!
Alex je bent de beste! Ik kan “Het aankoophuis” iedereen aanbevelen.”

September 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Emmy

positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Na zelf ruim een jaar op zoek te zijn geweest besloten we een aankoop makelaar in te schakelen. Via via zijn we terecht gekomen bij Alex. In het gehele process hoe lastig het soms was(corona/overhitte woningmarkt) heeft Alex ons wegwijs gemaakt en ondersteund. Binnen 3 maanden hadden wij met hulp van Alex onze eerste woning! Het proces van bezichtigen en bieden verliep prettig en zelfs tijdens Alex zijn vakantie heeft hij alles voor ons geregeld. Top!

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare en betrokken makelaar dan ben je bij Alex aan het goede adres.”

September 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Teun en Rebecca

𝐏𝐨𝐬𝐢𝐭𝐢𝐞𝐟: 𝐊𝐰𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭, 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭, 𝐖𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞

“In deze tijd een huis kopen ga er maar aanstaan. Wij hebben er daarom niet lang over nagedacht om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Via vrienden kregen we Alex Rikmans van het Aankoophuis aangeraden. Dat bleek een schot in de roos. Alex is een echte prof die zich in je zoekopdracht vastbijt maar ook realistisch is. Wij hebben het traject als zeer prettig ervaren. Naast dat hij zich voor de volle 100 procent inzet voor de beste koop is het nog gezellig ook. Zonder enige twijfel raden we iedereen Alex aan. Hij is zijn gewicht in goud waard.”

Teun en Rebecca

Augustus 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Aart en Lenie

“Het zat al een tijdje in de lucht, wij zouden gaan verhuizen. Maar hoe doe je zoiets en vooral in deze tijd van overspanning op de huizenmarkt.
Dachten wij geld te hebben met de verkoop van ons huis in Rotterdam. Wat bleek, geld is niet genoeg.

De randstad is op drift men vlucht de stad uit. Wij rand-stedelingen pakken onze biezen en vertrekken met groene plannen richting het Gooi en de grote stille heide.
Dan blijkt de huizenmarkt een onneembaar bastion. Wij hebben geen schijn van kans. Dichte deuren, onduidelijke wachtlijsten en chagrijnige makelaars.

In zo’n geval van uitzichtloosheid en tijdelijke verdwazing is er toch een solide oplossing, de Aankoopmakelaar.
Het eerste gesprek aan de telefoon gaf ons goede hoop, ‘mevrouw een huis kopen in deze tijd is 60% teleurstelling’.

Toch maar een eerste afspraak gemaakt. En toen brak er een enerverende en bijzonder leuke tijd aan.
Bezichtigingen plannen lukte ineens wel. We hoefden geen sollicitatiebrieven meer te schrijven, we kwamen gewoon op de lijst.

Alex voorkwam onnodige tegenslagen en frustraties. Hij hield ons uit de wind. In een week tijd promoveerden we van opgejaagd wild tot zeer gewaardeerde kopers.
Na 7 bezichtigingen was het zover, er lag een schattig huis op ons te wachten. Bijna op maat gemaak ten in een veelbelovende groene wereld.

Wij hebben geluk gehad en een zeer effectieve aankoopmakelaar getroffen en een die uitsluitend aankoop doet. Alles helder en duidelijk niet de minste schijn van belangenverstrengeling.

Daarbij is Alex Rikmans prettig in de omgang. Met zijn instelling van mag het ietsje meer wezen zoals koffie en gebak in de kasteel tuin worden de zoektochten bijna feestelijk afgesloten.”

Met groet,

Lenie en Aart

juni 2021 Bron: bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Camille Casselman en Michiel Vermeylen

Positief: Professionaliteit

“Na 3 jaar huren, eindelijk beslist om te springen en als jong Belgisch koppel op een voor ons onbekende en uitzonderlijk onder druk staande nederlandse huizenmarkt, op zoek te gaan naar een eigen koopwoning. Na enkele eigen pogingen, beslist om toch op zoek te gaan naar een aankoopmakelaar, voor ons een ongekend en vreemd concept.

Wat een geluk dat we net Alex troffen. Vanaf het eerste gesprek, nam Alex onze grootste scepsis en twijfel weg.
Geen gladde praatjes, maar inhoud, kennis van zaken en een uitstekend technisch inzicht.
Het recept waar wij als kritische karakters naar op zoek waren om ons te begeleiden op de weg naar ons nieuwe huis.

Alex doet werkelijk alles om te ontzorgen. Zelfs als ontzorgen ook aanvoelen is dat we net wel graag betrokken zijn bij elke stap en elk detail. We hebben met zijn hulp, die zelfs op cruciale momenten tot in de late uren van het weekend doorliep, een prachtig huis gevonden.

Alex ondersteunt, helpt en legt uit zoveel als nodig en gaat door totdat het doel bereikt is”.

Mei 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Wouter van Buuren

De afgelopen periode intensief begeleiding van Alex van het Aankoophuis genoten. Altijd bereikbaar, snel en effectief. Doordoor erg fijn als partner bij het aankopen van een huis. Daarnaast heb ik flink wat gelachen (een makelaar met goede humor is zeldzaam!) en geleerd. Alex “Dakpan” Rikmans raad ik iedereen aan.

mei 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Eveline Roemer

positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Ontzettend fijn geholpen door Alex. Zelf hadden we al een huis op het oog, en na 1 belletje sprong Alex direct in om bij de bezichtiging de volgende dag mee te kijken. Zeer kundig en legt zaken begrijpelijk uit. Weet precies waar wij als starters behoefte aan hebben. Alex laat weten wat er moet en gaat gebeuren en waarom, dus goed op de hoogte gehouden. Kijkt verder en vraagt door. Zeer vertrouwd gevoel! Alex, heel erg bedankt!!”

Februari 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Carien de Bakker

Positief: Kwaliteit,  Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Als je op zoek bent naar een aankoopmakelaar, zoek dan niet verder! Alex Rikmans van Het Aankoophuis neemt je alles uit handen en weet precies waar hij naar moet kijken tijdens een bezichtiging. Zelfs in deze markt hebben we onder de vraagprijs kunnen aankopen en dat was zonder Alex zeker niet met dit bedrag gelukt. Dankzij zijn netwerk weet iedereen wat we aan elkaar hebben en is alles een stuk eerder voor elkaar.

Alex is zeer deskundig en eerlijk, in wat hij vindt over een huis, maar ook in zijn werkwijze: heel transparant en integer, dat is niet altijd het geval in dit wereldje. Aanrader!”

Januari 2021

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Joachim en Ingrid Levelt

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit,  Responsiviteit, Waarde

“Alex Rikmans van Het Aankoophuis heeft ons top geholpen bij de aanschaf van ons huis. Wij hebben zijn toewijding, bereikbaarheid, oog voor detail maar vooral het gevoel van ‘partnership’ enorm gewaardeerd. Hij neemt ruim de tijd om goed te begrijpen wat je zoekt en stelt zich vervolgens als deskundige partner op om het samen waar te maken. We zijn in contact gekomen via zijn website en zijn bijzonder tevreden met wat hij voor ons heeft gedaan.

December 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Wendy Visser

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

“Mijn eerste huis gekocht zonder aankoopmakelaar, maar mijn 2e woning en de huidige woningmarkt is dusdanig dat je dit niet zonder makelaar kan doen. Ergens vond ik dat jammer, maar toen ik Alex Rikmans mocht ontmoeten werd mij al snel duidelijk dat ik de juiste persoon had gevonden om mij te helpen met het vinden van een huis. Hij omschreef (het vinden van de juiste woning) als het bedrijven van topsport en zonder dat hij dit wist was dit voor mij een bekende term. En dus een schoot in de roos. Zelf had ik al enkele bezichtigingen gedaan, maar zonder resultaat. Samen met Alex de woningwensen doorgenomen en na een aantal woningen die de revue mochten passeren was daar DE woning/appartement. Belletje hier, belletje daar….en YES daar kwam het verlossende woord, gefeliciteerd de woning is van jouw! Een blij ei en dat ben ik nog steeds. De open, eerlijke en transparante manier van communiceren en werken met Alex is inderdaad topsport. Ik beveel Alex Rikmans het Aankoophuis van harte aan als je op zoek bent naar een nieuwe woning.”

December 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Marije Pothof

Positief: Professionaliteit,  Responsiviteit

“Wauw, we hadden nooit gedacht een aankoopmakelaar nodig te hebben….totdat ik Alex Rikmans van Het Aankoophuis belde. Spontaan sprong hij meteen in de auto om het huis welke we oorspronkelijk op het oog hadden te bezoeken. Hij kent het Gooi heel, heel goed. Waar wij dachten ons droomhuis gevonden te hebben, opende Alex onze ogen voor de adders onder het gras tav het onderhoud. Samen met Alex hebben we nu ons échte droomhuis gevonden! Alex schakelt enorm snel en kent de meeste verkoopmakelaars goed. Zijn huisbezoeken zijn grondig en kundig. Ook in de onderhandelingen voelden wij ons in uitstekende handen, vooral door zijn heldere communicatie. Bovendien is het gewoon enorm gezellig om met Alex op pad te gaan. Naast steengoed advies over de kleinste details waar ik nooit aan zou denken, maakt Alex deze toch soms ook stressvolle, onzekere zoekperiode een hele fijne ervaring om nooit te vergeten. Zo fijn, dat we zijn belletjes stiekem missen!”

november 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Stephanie Aukes

Positief: Kwaliteit,  Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“We hebben Alex Rikmans gevonden via zijn site Het Aankoophuis.nl en wat een goede keuze! Hij heeft ons zelfs tijdens zijn vakantie in buitenland geweldig bijgestaan bij de aankoop van ons huis op een droomplek in Laren. Ondanks meerdere biedingen, is het hem gelukt om het huis voor ons te bemachtigen. Alex geeft echt om zijn klanten, is zeer betrokken en altijd goed bereikbaar. Zoekt u een huis in ‘t Gooi, dan kunnen wij Alex Rikmans van Het Aankoophuis harte aanbevelen!”

Oktober 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Cynthia Mak

“Ontzorgen als motto is geheel van toepassing bij Alex Rikmans van Het Aankoophuis. In het aankooptraject heeft hij ons niet alleen fantastisch begeleid en onze belangen verdedigd, maar hij denkt ook mee en is erg pro-actief in communicatie.”

oktober 2020

bron: Google Review

 

Review Het Aankoophuis door: Erik en Barbara van Drent

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit,
Responsiviteit, Waarde

“Na een aantal woningen zonder aankoopmakelaar te hebben bezichtigd hebben we de hulp van Alex Rikmans van het Aankoophuis ingeschakeld. Wij hadden geen idee hoe we écht kritisch naar een huis moesten kijken en hoe bepaal je wat een reëel bod zou zijn?
Behalve dat Alex ons daarmee geweldig heeft geholpen heeft hij ons tijdens het hele proces uitmuntend begeleid.
Wij hadden pech dat we een bod hadden gedaan en dit geaccepteerd was een paar dagen voordat de Corona situatie begon. Er ontstonden veel onduidelijkheden over o.a. het opstellen van een koopcontract in deze onzekere tijd. Alex had echt alles tot in de kleine details voor ons uitgezocht en hield ons dagelijks op de hoogste als omstandigheden of regels weer veranderden. Dit was erg prettig en voelde vertrouwd, hij was ook altijd bereikbaar voor vragen.
De koop van dat huis is uiteindelijk niet doorgegaan dus hebben wij nog wat langer van Alex zijn expertise gebruik kunnen maken. We gingen met z’n alle weer verder op zoek naar een geschikte woning voor ons. Ons traject met Alex was dus iets langer dan verwacht maar zijn enthousiasme en toewijding bleef onveranderd. Hij geeft je altijd het gevoel dat hij echt betrokken is bij jouw zoektocht, hij deelt alle informatie, is erg transparant en kan heel goed ingewikkelde vaktermen vertalen zodat het voor ons duidelijk was. Bij bezichtigingen let Alex zeer nauwkeurig op de bouwtechnische staat van het huis en stelt kritische vragen aan de verkopende makelaar.
Zelf na de overdracht van onze nieuwe woning bleef Alex geïnteresseerd in de verbouwing van onze woning, dat is toch leuk!

Alex Rikmans van het Aankoophuis is echt betrokken en resultaat gericht!”

September 2020

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Joost Lycklama & Jacqueline De Boer

Positief: Kwaliteit,  Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Natuurlijk hebben we overwogen een huis te kopen zonder makelaar!
Maar dat hebben we in het verleden al eens geprobeerd en omdat we nu echt een eigen stek wilden kopen hebben we Het Aankoophuis ingeschakeld. Met succes, we wonen nu in ons droomhuis.
Het enthousiasme van Alex Rikmans is spreekwoordelijk, maar vlak ook zijn kennis en grondigheid niet uit. Bij iedere bezichtiging konden wij kijken of dit huis een plek was waar wij zouden willen wonen terwijl Alex zich richtte op de meer praktische kanten als staat, onderhoud en of het wel klopte met onze wensen.
Uiteindelijk is het hele aankoopproces best makkelijk gegaan. Alle communicatie ging snel en soepel, Alex reageert snel, schakelt makkelijk en is voor de volle 100% in jouw team. Tel daarbij zijn kennis van Hilversum en omstreken op en zijn netwerk en je begrijpt waarom wij Het Aankoophuis echt van harte aanbevelen.
Thanks Alex!”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Lisa Knigge

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Vanaf het moment dat ik Alex Rikmans van Het Aankoophuis voor het eerst sprak aan te telefoon wist ik het al- hij zou hét huis vinden! En ja hoor. Nog geen dag later stonden de eerste bezichtigingen gepland. Huizen die voldeden aan onze eisen. Tijdens de bezichtingen heeft Alex ons van eerlijk en goed advies voorzien. Iets wat wij ontzettend belangrijk vonden! Al vrij snel hadden wij ons oog laten vallen op dat ene huis en ging de onderhandeling van start. En ik moet bekennen- daarvoor moet je echt bij Alex zijn! We hebben het huis voor een prachtige prijs aangekocht en hebben er geen moment spijt van gehad. Alex heeft ons perfect begeleid in het hele proces waardoor wij geen stress hebben ervaren. Alex, je bent een topper! Ben je op zoek naar een woning en op zoek naar een betrouwbare, eerlijke snelle en vakkundige aankoopmakelaar? Alex Rikmans van Het Aankoophuis is your guy!

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Pierre pratley

Looking for a real estate agent in Hilversum that gets the job done and will always have your best interests at heart? Look no further! Het Aankoophuis is a real estate agent specialized in Hilversum and surroundings that goes well above and beyond in terms of service and results. If you seek a reliable, results-oriented agent to represent you as an expat searching for a house, look no further. He helped us after we had a major hangover from the real estate situation in Amsterdam. Way to go Alex Rikmans, keep up the good work!

bron: Google Review Google naam: Mas Tropical

Review Het Aankoophuis door: Laura Pals

“Een échte aanrader. Inhoudelijke, bouwtechnische, financiële en juridische kennis in overvloed. Kritisch, scherp en aan gezelligheid geen gebrek, tevens op de hoogte van lokale zaken en actualiteiten in de regio. Alex Rikmans van Het Aankoophuis ontzorgt je in het proces van het aankopen van een huis met zijn enthousiasme en vertrouwen.”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Cedric de Haan

“Wij hebben de hulp van Alex Rikmans ingeroepen nadat we de eerste bezichtiging van ons nieuwe huis al hadden gedaan. Omdat er behoorlijk veel aan het huis gedaan moest worden, waren wij op zoek naar een professional die ons kon adviseren over de werkelijke staat van de woning. Ik kende Alex Rikmans nog van de middelbare school en zag regelmatig updates van hem over het Aankoophuis op LinkedIn voorbijkomen. Vandaar dat we hem hebben gevraagd ons te begeleiden tijdens de tweede bezichtiging. Dit beviel ons vervolgens zo goed dat we hem de opdracht hebben gegeven om ons te begeleiden tijdens het aankoopproces. Helaas kwamen wij er in eerste instantie niet uit met de verkopende partij, maar na een aantal maanden zocht de verkopende partij contact met ons en kwamen wij er alsnog uit én met een goede deal!
Alex is een zeer enthousiaste professional, realistisch, onafhankelijk en heeft verstand van zaken. Stelt de belangen van zijn opdrachtgevers altijd voorop, maar is ook niet bang om zijn mening te geven als hij anders denkt over bepaalde zaken. Wij raden hem dan ook van harte aan mocht u opzoek zijn naar een aankoopmakelaar in de regio Gooi en Vechtstreek!”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Lisa Francken

“Als leek op de overspannen woningmarkt, was Alex Rikmans van Het Aankoophuis als aankoopmakelaar voor ons een lichtbaken, waarop wij volledig vertrouwden. Dankzij zijn inzicht en strijdvaardigheid kwam alles goed.
Daarom raden wij Alex Rikmans als aankoopmakelaar van Het Aankoophuis van harte aan.”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Leo van Essen

“Onze ervaring met de dienstverlening van Alex Rikmans van Het Aankoophuis is uitstekend. Zelf hadden wij al een aantal woningen bezichtigd voordat wij bij Alex van Het Aankoophuis kwamen. We wisten wat wij zochten, maar vroegen ons af of de eisen die wij stelden aan een woning realistisch waren en of we bepaalde zaken vergaten bij het beoordelen van een woning. Alex heeft ons met veel persoonlijke betrokkenheid begeleid: heel eerlijk en met alle tijd en aandacht tijdens bezichtigingen en het nabespreken. Alex heeft zich goed kunnen inleven in onze situatie en wensen en dit heeft tot de aankoop van een appartement geleid waarvan wij op basis van de foto’s dachten dat het niets voor ons was. Alex overtuigde ons toch even te gaan kijken en het appartement bleek inderdaad zeer goed bij ons te passen. Alex heeft ons vervolgens kundig door de aankoop begeleid. Door zijn goede bereikbaarheid is ook deze laatste fase soepel verlopen. Alex, super bedankt!”

bron: Google Review

Review Het Aankoophuis door: Vladimir Krumhstein

“It was a great pleasure and luck working with Alex Rikmans! He helped us with buying a great apartment in Hilversum. During the hole process he was very understanding and flexible, fitting your own needs! I definitely recommend Alex! Amazing job!”

bron: Google Review

 

Review Het Aankoophuis door: Stijn Bunschoten

Alex Rikmans, de makelaar van Het Aankoophuis is een betrouwbare makelaar met veel kennis over onderhandelen én bouwen. De bouwkundige keuring leek hierdoor haast overbodig, omdat hij het meeste al had gezien! Het was best spannend voor ons om ons eerste huis te kopen, maar het is voor ons een soepele rit geworden door zijn ondersteuning. Hij was altijd goed bereikbaar en transparant over zijn overwegingen als we een belangrijke beslissing moesten maken. Dit was in de corona tijd al helemaal belangrijk! 

bron: Google Review

Barbara Schouten

fotos aankoopmakelaar Ik kan niet anders zeggen dan GEWELDIG! Alex Rikmans van Het Aankoophuis heeft mij als aankoopmakelaar tijdens mijn hele zoek en aankoop proces geholpen en bijgestaan met een enthousiasme alsof het zijn eigen nieuwe woning betrof. Dankzij hem en zijn onvoorstelbare energie en vastberadenheid heb ik nu een fantastische woning in Huizen. Ik kreeg zelfs complimenten van de verkoopmakelaar over Alex met zijn pitbull temperament. Volgens de verkoopmakelaar was het ook geheel aan Alex te danken dat ik als particulier de woning kreeg en niet een van de vele investeerders. Ik kan daarom echt niet anders zeggen dan GEWELDIG!”

bron: Google Review

 


Review Het Aankoophuis door:

Djorno van Schagen

Super geweldige aankoop begeleiding. Aan juridisch en vakkundige kennis geen gebrek. Alex Rikmans van Het Aankoophuis wist mij te ontzorgen voor het grootste gedeelte van de aankoop. Alles word netjes besproken, uitgezocht en een stapje extra is vanzelf sprekend bij Alex. Zijn werkwijze is open en transparant. Dat zouden er meer moeten doen!
Ook na het bezichtigen is Alex een aanwinst voor een hapje en een drankje op het vliegveld in Loosdrecht.

Alex bedankt!

bron: Google Review


Karsten Pluym

“Alex Rikmans van Het Aankoophuis heeft ons geholpen om een huis te vinden terwijl we in het buitenland woonde en beperkt tijd hadden voor het hele aankoopproces.
Hij heeft ons gedurende het gehele proces van zoeken naar woningen tm het afronden van de koopakte bijgestaan, gestuurd en gewezen op punten waar we anders zelf nooit aan gedacht hadden. Daardoor was het aankoopproces te doen vanuit het buitenland en hebben wij vrij snel het gewenste huis kunnen aankopen
Alex heeft daarnaast een betere prijs weten te uitonderhandelen dan dat ik zelf verwacht had en is bovenal een erg fijn persoon in de omgang”.

bron: Google Review


Toine en Alina

“Ik ken Alex Rikmans -de aankoopmakelaar van Het Aankoophuis- al jaren. Rond het jaar 2000 adviseerde hij mij een appartement in Hilversum. Hier heb ik jaren met veel plezier gewoond. In de tussentijd heb ik verschillende woonhuizen en beleggingspanden gekocht in Hilversum en Amersfoort. Ik maak geen beslissing zonder de -ongezouten- mening van Alex. Hij houdt mij altijd een kritische spiegel voor en stelt mij de juiste vragen. Hij is eerlijk, oprecht en krijgt dingen gedaan. Hij heeft veel kennis en kan daarmee goed en snel een pand beoordelen. Voor mij geen huis zonder Het Aankoophuis.”

Bron: klant direct


Lisette en Thomas

“Wij hadden een huis in Amsterdam, maar wilden graag richting Hilversum, Laren, Loosdrecht of Baarn. Ons oog viel op een huis in Baarn. Alex Rikmans van Het Aankoophuis is naar het huis gereden om de ligging te bekijken en heeft met een aantal buurtbewoners gesproken. Hij wist ons te vertellen dat er wijzigingen in het bestemmingplan aan zaten te komen en de rustige buurt weleens zou kunnen veranderen door de komst van een horecagelegenheid. Daarom verder gezocht en uiteindelijk een prachtig oud huis gekocht in een heerlijke buurt. Alex adviseerde ons over de prijs en omdat het een oud huis is ook over de beste opties tot verduurzaming. Hij heeft kennis van de markt, zet een stap extra, heeft inlevingsvermogen en heeft echt als doel om jou blij te maken met je huis.”

Bron: klant direct


Werner en Marin

“Wij hebben Het Aankoophuis gevraagd om ons te begeleiden in de aankoop van ons toekomstige droomhuis in de bossen niet te ver van Utrecht en Amsterdam. Na een zorgvuldige inventarisatie van onze woonwensen zijn wij samen op zoek gegaan en hebben wij onze mogelijkheden in kaart gebracht met de financieel expert. Wij hebben verschillende panden bezocht waarbij Alex soms de expertise van anderen gevraagd had. Zo heeft hij een keer een aannemer meegenomen en een technisch installateur, omdat hij twijfels had over de bouwwijze en kwaliteit. Dit was uitermate zinvol en voor ons kosteloos. Wij werden hierdoor behoed voor verkeerde beslissingen. Toen wij ons droomhuis vonden in Bilthoven en de onderhandeling startte, werden wij goed meegenomen in de onderhandelingen. Van elke stap waren wij op de hoogte en elke stap was goed met ons overlegd. Na de (succesvolle) onderhandelingen werd het koopcontract getekend en volgde de oplevering. Hier heeft Alex ook zijn meerwaarde laten zien. Hij constateerde bij de oplevering een lekkage, die was verdoezeld. Alex heeft keihard gewerkt aan een oplossing, terwijl wij met de inrichting van het huis bezig konden. Uiteindelijk is er met vertraging gepasseerd bij de Notaris, maar heeft de verkoper betaald voor de dakreparatie. Alles wat daarvoor nodig was (praktisch en juridisch) heeft Alex achter de schermen voor ons geregeld.

Het Aankoophuis heeft een netwerk van specialisten waar hij mee samenwerkt. Dat was voor ons op verschillende momenten erg zinvol. Het korte en snelle schakelen met de notaris, de aannemer, technisch installateur, maar ook ander vakmensen uit zijn netwerk waar wij nog steeds gebruik van maken. Last but not least; Alex is ook heel gezellig. Er ontstond snel een traditie: elke bezichtiging werd afgesloten met bitterballen.”

bron: klant direct


Emiel

“Het Aankoophuis heeft mij geholpen met het kopen van mijn appartement. Nadat ik samen met Alex en een financieel expert mijn mogelijkheden in kaart had gebracht zijn wij op zoek gegaan naar een appartement dat aansloot bij mijn wensen. Ik vond het heel prettig om met raad en daad bijgestaan te worden door Alex. Hij kijkt heel anders naar een huis dan ik dat doe. Hij weet waar hij het over heeft en heeft veel kennis. Ik had nooit geweten dat het bij een appartement zo belangrijk is om de formele stukken van de vereniging van eigenaren goed te beoordelen. Zo heeft Alex mij gewezen op financiële risico`s die uit die stukken bleken en de verhouding tussen bewoners die bleken uit de notulen. Hierom heb ik van een koop afgezien. Toen we het appartement vonden dat voldeed aan de eisen en was onderworpen aan het strenge “controle” van Alex gaf hij groen licht en begon de onderhandeling. Alex heeft gezorgd dat de onderhandelingen soepel verliepen en een prijs gerealiseerd die ik niet voor mogelijk had gehouden. De uiteindelijke financiering was geen probleem vanwege de goede voorbereiding.
Ik vond het erg fijn dat Alex ook betrokken was bij de financiering. Dat maakte dat hij mijn situatie nog beter kende en daar nog beter op kon adviseren op zowel korte als lange termijn. Dat gaf mij veel vertrouwen.
Ik kan het aankoophuis zeker aan andere adviseren.”

Bron: klant direct


Klaas en Marjolijn

“Wij hadden een huis in Utrecht en wilden graag naar Hilversum, Loosdrecht of Laren. Daarom hadden wij een makelaar uit die omgeving ingeschakeld. Wij hadden een huis gevonden in Loosdrecht maar voelden ons toch wat onzeker. Daarom had ik het advies van vrienden opgevolgd en contact opgenomen met Alex van het Het Aankoophuis en de situatie uitgelegd dat wij eigenlijk al een makelaar hadden, maar toch ook graag zijn mening wilde over de locatie etc. Alex was zo enthousiast en heeft mij helemaal uitgevraagd over onze wensen en de stappen die wij hadden ondernomen. Een dag later belde Alex mij op. Hij was even bij het huis gaan kijken en gaf zijn advies en zijn mening over prijs, locatie en omgeving. Een week later belde Alex op om te horen hoe het was gegaan. Wij konden hem vertellen dat wij het huis gekocht hadden en zoals hij geadviseerd had, zou er ook een bouwtechnische keuring volgen. Alex gaf ons allerlei tips die belangrijk waren bij een bouwkundige keuring specifiek in Loosdrecht (hoge waterstand, etc) en extra aandacht verlangen. Alex heeft ons echt geholpen om op de juiste gronden een beslissing te nemen. De kosten: ‘doe maar een lekker flesje wijn, en de volgende keer bel je mij direct op’. Dat doen we zeker!”

Bron: klant direct

N.B. Op verzoek zijn referenties voor potentiële klanten te benaderen.