fbpx Menu

Alex Rikmans

Aankoopmakelaar van het Aankoophuis

Na jaren in commerciële functies te hebben gewerkt bij verschillende grote bedrijven waar ik mij vooral bezig hield met onderhandelingen over grote contracten, vond ik het tijd voor iets anders. Ik merkte dat mijn passie niet meer lag bij grote organisaties met enkel een focus op geld.

In de afgelopen decennia heeft onroerend goed altijd een rol gespeeld in mijn leven. Ik heb in het (recente) verleden een aantal mooie kansen weten te benutten. Vanuit daar kreeg ik steeds meer een adviesrol voor mensen uit mijn netwerk en daarbuiten. Al snel fungeerde ik voor tal van mensen als aankoopmakelaar of adviseur op specifieke gebieden binnen het aan- of verkooptraject.

Bij de aankoop van een huis kan ik voor mijn klanten het verschil maken

Ik merkte dat ik als aankoopmakelaar zoveel energie kreeg van het begeleiden van mijn klanten bij het kopen van een huis en mijn klanten dermate enthousiast waren, dat ik de switch gemaakt heb. Ik heb toen besloten om te gaan doen wat ik echt leuk vind en waar ik voor mijn klanten het verschil maak.

Mijn kennis van de woningmarkt, mijn financiële kennis, onderhandelingsvaardigheden, kritische blik, adviesvaardigheden, mijn passie voor Gooi en Vechtstreek en mijn affiniteit met bouw en duurzaamheid helpen met het realiseren van mijn missie: mijn klanten een zorgeloze reis naar hun droomhuis ervaren: transparant, samen, onderbouwd, met zorg.

Gespecialiseerd aankoopmakelaar vs makelaar

Ik heb ervoor gekozen om mij te specialiseren in de makelaardij als aankoopmakelaar in Gooi en Vechtstreek. Ik vind dat enkel honderd procent transparantie in een aankooptraject te bereiken is, als aan- en verkoop van verschillende woningen niet onder één dak geschiedt. Bovendien voel ik in mijzelf een sterke zorgplicht. Ik wil dat mijn klanten de juiste, volledige en eerlijke argumenten krijgen om hun keuze te maken.

Kijk ook eens op onze reviews . Wij werken veelal met Google review. Een review (en daarmee ook het schrijven van een review) op Google is voor iedereen toegankelijk ook voor ontevreden klanten. Dat is niet zo bij bijv. de reviews op Funda.