fbpx Menu

Partners

Het Aankoophuis beschikt over een groot netwerk van verschillende bedrijven die goed, betrouwbaar en betaalbaar zijn gebleken. In specifieke gevallen zetten we dit netwerk in als we niet zeker zijn van bijvoorbeeld de technische staat van de te bezichtigen woning.

In het aankooptraject maakt u keuzes: welke financieel specialist schakelt u in? Welke notaris kiest u? Welk bouwkundig bedrijf zet u in voor de bouwkundige keuring? We kunnen u door onze ervaring koppelen aan goede partners. Dit doen we vrijblijvend: u kiest, u beslist, wij ondersteunen.

Projectbegeleiding

Van intakegesprek tot een geheel gemeubileerd en ingericht huis waar u direct kunt intrekken (turn-key): ook daarvoor kunt u een beroep doen op Het Aankoophuis. Na het aankooptraject heeft u geen gedoe met offertes opvragen, verschillende partijen uitnodigen, bouwoverleg en project- en budgetbewaking. We ontzorgen u dan ook vanaf het moment van notariële overdracht tot het moment dat u de woning betrekt die dan geheel voldoet aan uw specifieke woonwensen. Dit doen we in nauw overleg met u. We kunnen daarbij kiezen voor partners uit ons netwerk, maar uiteraard ook daarbuiten. We bieden daarin altijd volledige transparantie en uiteindelijk kiest u de leverancier(s) met de voor u best passende voorwaarden.