fbpx Menu

Over ons

Aankoopmakelaar Hilversum en omstreken

Het Aankoophuis is uw aankoopmakelaar in Hilversum en omstreken. Als de aankoopspecialist voor woningen in de regio Gooi en Vechtstreek richten we ons op de plaatsen Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, ’s Graveland en Kortenhoef.

Gespecialiseerd aankoopmakelaar versus Makelaar

Wij zijn gespecialiseerd aankoopmakelaar, omdat we vinden dat de combinatie van aankoop en verkoop onder een dak niet zuiver is. We willen elke vorm van belangenverstrengeling tegengaan en zo altijd het beste advies leidend laten zijn. Daarom begeleiden wij alleen de aankoop van woningen. Daarnaast moet de aankoopmakelaar de regio écht goed kennen. Daarom beperken wij ons tot Gooi en Vechtstreek.

Het Aankoophuis |uw aankoopmakelaar

Het aankopen van een huis is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Er komen in korte tijd veel ingewikkelde zaken op u af. Bovendien heeft u te maken met een professioneel verkopende makelaar die een ander doel heeft dan u. Doe daarom een beroep op de kennis en ervaring van Het Aankoophuis. We kennen de omgeving op ons duimpje. Ook kijken we anders naar een huis dan u en kunnen u adviseren in elke fase van het aankooptraject over zaken waar u rekening mee dient te houden.  Op die manier besparen we u veel tijd en zorgen we voor de beste voorwaarden om straks zorgeloos van uw nieuwe woning te genieten.

We doorlopen het gehele traject in tien stappen samen met onze cliënt. Van de intake tot de overdracht bij de notaris. Het financiële advies ten aanzien van het verkrijgen van de hypotheek doen we niet zelf. Dit is werk voor een financieel specialist. Maar indien u dat wenst, staan we u wel bij in dit traject en met u de afspraken bijwonen. Door een scherper inzicht in uw gehele situatie kunnen we u nog beter adviseren bij de aankoop van een geschikte woning.

Het Aankoophuis, de voordelen

U profiteert van verschillende voordelen als u Het Aankoophuis inschakelt. We zetten er een paar voor u op een rij:

  • Onafhankelijke aankoopmakelaar: Het Aankoophuis is 100 procent onafhankelijk en gespecialiseerd in het aankopen van onroerend goed. Daardoor ontstaat er geen belangenverstrengeling tussen aankoop en verkoop.
  • Streepje voor bij de verkopers/ verkoopmakelaar: als u zich door ons laat bijstaan in de aankoop van een huis heeft dat ook voor de verkopende makelaar een voordeel. De verkopend makelaar kan ervan uit gaan dat het proces goed verloopt. U bent immers goed voorbereid. Daardoor zijn er geen verassingen te verwachten. Dat is voor u, maar ook voor de verkopers wel zo prettig!
  • Brede kennis en veel ervaring: we kennen de huizenmarkt in de regio en houden rekening met huidige en mogelijke toekomstige situaties.
  • Van intake tot overdracht: we doorlopen het gehele traject samen met u als onze cliënt. We verdiepen ons in uw situatie en bekijken wat daar het meeste op aansluit qua aanbod. Door een scherper inzicht in uw situatie kunnen we u nog beter adviseren bij de aankoop van een geschikte woning en ontzorgen we u in het gehele proces.
  • Juridische, financiële en bouwkundige kennis: Het Aankoophuis zorgt ervoor dat het koopcontract juist is en dat de eisen die gesteld zijn tijdens de onderhandelingen met de verkoper op een juiste wijze zijn geformuleerd. Vanwege de financiële expertise kunnen we u bijstaan met advies ten aanzien van de financiering. Door de aanwezige bouwkudige kennis kunnen we eventuele risico`s in kaart brengen.
  • Groot netwerk: als we aanvullende expertise nodig vinden, kunnen we altijd terugvallen op ons uitgebreide netwerk van onder andere aannemers, bouwkundigen, financieel specialisten, schilders, zwembadspecialisten, interieurdesigners, notarissen, fiscaal specialisten, technisch installateurs en timmerlieden.
  • Beperkte en resultaat gerichte kosten: u betaalt bij ons een laag vast bedrag. Als wij voor u een gunstige onderhandeling realiseren dan betaalt u tevens een klein percentage van het verschil tussen vraagprijs en aankoopprijs. Daarmee is uw belang ook ons belang. Zo laag mogelijk kosten! Vindt u uw droomhuis niet, geen zorgen: Het Aankoophuis werkt op basis van no cure, no pay.

Kortom, we geloven in goed, onafhankelijk advies en een volledige begeleiding tegen eerlijke en transparante kosten.