fbpx Menu

Huis kopen Loosdrecht

De aanschaf van een woning is vaak een enorme uitgave. Iedereen kan een zoekrondje op Funda doen, maar bij de daadwerkelijke aanschaf komt veel kijken. De belangen zijn groot door onder andere de hoge bedragen die ermee gemoeid gaan. Om goed beslagen ten ijs te komen en tegenstand te kunnen bieden aan een ervaren verkoopmakelaar van de verkopende partij, neemt u  een aankoopmakelaar in de arm. Het Aankoophuis is een gespecialiseerde aankoopmakelaar in de regio Gooi en Vechtstreek. Met een makelaar een huis kopen in Loosdrecht biedt veel meer zekerheid dan wanneer u het alleen doet. Wij staan u bij met onze kennis van de woningmarkt in deze streek en onze financiële kennis. Door onze kritische blik, zien wij zaken die u eenvoudig over het hoofd had kunnen zien. Als ervaren makelaar weten wij ook precies hoe wij de onderhandelingsfase in moet gaan om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Ook weten we welke alarmbellen kunnen afgaan bij de bestudering van het bestemmingsplan en de vergaderstukken van de VvE.

Transparante makelaar om huis te kopen in Loosdrecht

Een aankoopmakelaar die twee petten draagt omdat hij/zij de belangen van een aankopende en verkopende partij behartigt is volgens ons niet volledig transparant. Daarom hebben wij de keuze gemaakt enkel als aankoopmakelaar op te treden en niet als verkoopmakelaar. De keuze viel op aankoopmakelaar en niet op verkoopmakelaar omdat wij het een voorrecht vinden om mensen te mogen begeleiden naar de aanschaf van hun droomhuis. Het enthousiasme dat wij van onze klanten ontvangen, geeft ons veel energie. Wij willen als aankoopmakelaar de regio echt goed kennen waarin wij werkzaam zijn. Daarom beperken wij ons tot Het Gooi en Vechtstreek waar wij bekend zijn en een netwerk hebben opgebouwd. Indien u zelf nog niet zo bekend bent in deze regio, maar de liefde voor deze schitterende streek met ons deelt en er een woning zoekt, dan organiseren we graag een kennismakingstour voor u.

Woning kopen in Loosdrecht via Het Aankoophuis

Bij het kiezen voor ons als makelaar voor een huis kopen in Loosdrecht heeft u ook toegang tot ons uitgebreide netwerk. Indien tijdens het aankoopproces de hulp nodig is van specialisten, bijvoorbeeld voor een bouwkundige keuring of notaris kunnen wij u advies geven. Om onze aankoopbegeleiding te ervaren, kunt u ons vrijblijvend tot tweemaal toe meenemen voor een bezichtiging. Zo kunt u eens kennismaken met ons en onze werkwijze. Indien die bevalt, kunt u ervoor kiezen om ons voor het hele aankoopproces in te zetten om een huis te kopen in Loosdrecht. Bel ons gerust  voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie. Dat kan via 035 – 887 98 52, mail via: info@hetaankoophuis.nl of WhatsApp via 06 – 39 67 34 95.

Lees hier meer over onze werkwijze, referenties en tarieven of ga naar de homepage.