fbpx Menu

Huis kopen in Hilversum?

Heeft u voornemens of de wens om een huis te kopen in het gezellige en mooie media dorp Hilversum? Als gespecialiseerd aankoopmakelaar voor Hilversum en omgeving helpen wij u graag met het vinden van uw droomhuis dat bij uw wensen past. Wij kennen Hilversum en de omgeving en kijken als makelaar kritisch naar het object zodat u koopt wat u verwacht.

Aankoopmakelaar Hilversum

Als gespecialiseerd aankoopmakelaar voor Hilversum en omgeving zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde die wij u kunnen bieden bij het kopen en vinden van uw nieuwe woning. Wilt u ervaren hoe het is om met ons als makelaar in Hilversum te werken?

Makelaar gaat vrijblijvend mee met uw bezichtiging in Hilversum

Wij gaan met veel plezier twee keer geheel vrijblijvend en kosteloos met u mee naar de bezichtiging van de potentiele woning in Hilversum of omgeving. U kunt daarna beslissen of u met ons in zee gaat en wij u verder in het aankooptraject begeleiden.

huis kopen in Hilversum- gemeente huis in Hilversum
Gemeente huis Hilversum naar ontwerp van Dudok

Heeft u al een bezichtigings-afspraak staan? Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij onze agenda voor u vrij kunnen maken.

Heeft u nog geen afspraak staan voor een bezichtiging of nog geen huis op het oog? Dan vinden wij het fijn om kennis te maken alvorens wij kosteloos met u mee gaan naar de toekomstige bezichtiging.

Dat kan bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens of buiten kantoortijden. Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak. Wij helpen u graag met het vinden en kopen van uw droomhuis.

Lees hier meer over onze werkwijze, referenties en tarieven of ga naar de homepage.