fbpx Menu

Huis kopen in Het Gooi?

Heeft u voornemens of de wens om een huis te kopen in Het Gooi? Als gespecialiseerd aankoopmakelaar in Het Gooi helpen wij u graag met het vinden van uw droomhuis dat bij uw wensen past. Wij kennen Het Gooi en de omgeving en kijken als makelaar kritisch naar het object zodat u koopt wat u mag verwachten.

Aankoopmakelaar voor Het Gooi

Als gespecialiseerd aankoopmakelaar in Het Gooi zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde die wij u kunnen bieden. Wilt u ervaren hoe het is om met ons te werken?

Makelaar gaat vrijblijvend mee met uw bezichtiging in Het Gooi

Wij gaan met veel plezier twee keer geheel vrijblijvend en kosteloos met u mee naar uw bezichtiging. U kunt daarna beslissen of u met ons in zee gaat en wij u als aankoopmakelaar verder in het aankooptraject mogen begeleiden.

huis kopen in het gooi | makelaar gooi
Het natuurrijke Gooi en Vechtstreek

Heeft u al een bezichtigings-afspraak staan? Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij onze agenda voor u vrij kunnen maken.

Heeft u nog geen afspraak staan voor een bezichtiging of nog geen huis op het oog? Dan vinden wij het fijn om kennis te maken alvorens wij kosteloos met u mee gaan naar de toekomstige bezichtiging.

Dat kan bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens of buiten kantoortijden. Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak.
Wij helpen u graag met het vinden en kopen van uw droomhuis.

Lees hier meer over onze werkwijze, referenties en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans