fbpx Menu

Huis kopen in Bussum?

Heeft u voornemens of de wens om een huis te kopen in Bussum? Als gespecialiseerd aankoop- makelaar voor Bussum en omgeving helpen wij u graag met het vinden van uw droomhuis dat bij uw wensen past. Wij kennen Bussum en Het Gooi en kijken als makelaar kritisch naar het object zodat u koopt wat u mag verwachten.

Aankoopmakelaar Bussum

Als gespecialiseerd aankoopmakelaar voor Bussum en omgeving zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde die wij u kunnen bieden. Wilt u ervaren hoe het is om met ons te werken?

Makelaar gaat vrijblijvend mee met uw bezichtiging in Bussum

Wij gaan met veel plezier twee keer geheel vrijblijvend en kosteloos met u mee naar de bezichtiging van de potentiële woning in Bussum of omgeving. U kunt daarna beslissen of u met ons in zee gaat en wij u verder als aankoopmakelaar in het aankooptraject mogen begeleiden.

Heeft u al een bezichtigings-afspraak staan? Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij onze agenda voor u vrij kunnen maken.

Heeft u nog geen afspraak staan voor een bezichtiging of nog geen huis op het oog? Dan vinden wij het fijn om kennis te maken alvorens wij kosteloos met u mee gaan naar de toekomstige bezichtiging.

Dat kan bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens of buiten kantoortijden. Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak.
Wij helpen u graag met het vinden en kopen van uw droomhuis.

Lees hier meer over onze werkwijze, referenties en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans