fbpx Menu

Huis kopen Hilversum

Wilt u dichter bij uw werk gaan wonen in Hilversum? Of wilt u terugkeren naar uw geboortedorp? Wat de reden ook moge zijn, met behulp van Het Aankoophuis wordt u professioneel bijgestaan in het hele aankoopproces. We zorgen voor het beste onafhankelijke advies. aangezien we enkel als gespecialiseerd aankoopmakelaar werkzaam zijn. Zoekt u een transparante makelaar om een huis te kopen in Hilversum, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Woning kopen in Hilversum via 10-stappenplan

Bij Het Aankoophuis werken we volgens een 10-stappenplan. Dat begint  met het in kaart brengen van uw wensen waarna we de zoektocht kunnen starten. Als aankoopmakelaar in de regio weten we wat er op de markt te koop is en kunnen we vaak net even sneller een bezichtiging regelen. Tijdens de bezichtiging hebt u met ons altijd een extra paar kritische ogen bij u. We weten waar we op moeten letten en welke vragen gesteld dienen te worden. Indien er geen gebreken zichtbaar zijn, wil dat nog niet zeggen dat er verder geen risico’s zijn. Wellicht dat er aanleiding kan zijn voor een verder bouwkundig rapport, of staat er iets in het bestemmingsplan dat nadelig uitvalt voor de waarde van het pand, of blijkt dat de kosten van de VvE flink omhoog zullen gaan in de toekomst door gepland grootonderhoud en een ontoereikende reserve. Dergelijke zaken kunnen ook worden meegenomen in de onderhandelingen. Hoe eerder u een makelaar inzet om een huis te kopen in Hilversum des te beter.

Gratis bezichtigingen om woning te kopen in Hilversum

Gebruik Het Aankoophuis als ondersteunende makelaar om uw huis te kopen in Hilversum. Haal ook onze expertise in huis en maak vrijblijvend een afspraak. We kunnen zelfs tot tweemaal toe vrijblijvend een bezichtiging met u doen. Zo kunt u onze werkwijze ervaren alvorens u besluit met ons in zee te gaan. U kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen via respectievelijk 035 – 887 98 52, info@hetaankoophuis.nl en 06 – 39 67 34 95.

Lees hier meer over onze werkwijze, reviews en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans