fbpx Menu

Huis kopen Bussum

Het Aankoophuis gespecialiseerd makelaar voor Bussum

Om een woning te kopen in Bussum is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Zo staat u sterker tegenover de verkoopmakelaar van de verkopende partij die de belangen van zijn of haar klant behartigt. Het Aankoophuis treedt zelf niet op als verkoopmakelaar, zo kan er ook nooit sprake zijn van belangenverstrengeling en is het beste advies leidend.

Woning kopen in Bussum via 10-stappen

Om een zorgeloze reis naar uw droomhuis te bewerkstelligen, maken wij gebruik van een 10-stappenplan. Voordat u begeleid wordt door de makelaar in Bussum, beginnen wij altijd met een intake-gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Dit helpt u en ons sneller te schakelen bij het vinden van uw droomhuis, doordat we een goed beeld hebben van wat u wilt. Daarna volgen de bezichtigingen en het onderzoek. Dat is niet enkel onderzoek naar de staat van de woning (bijvoorbeeld door het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring) maar ook naar andere invloeden die een direct financieel gevolg kunnen hebben zoals erfdienstbaarheden of een mogelijk hogere VvE bijdrage (in geval van een appartement). Voor doorverwijzingen naar goede specialisten op het gebied van bouwkunde, financiën, notarissen etc. kunt u ook bij ons terecht, omdat we een zeer breed netwerk hebben. Uiteraard staat het u vrij om daarin uw eigen keuzes te maken. Is alles in orde dan starten we de onderhandelingen om uw huis te kopen in Bussum. Na het uitonderhandelen van een scherpe prijs controleren we de  koopakte  met de juiste ontbindende voorwaarden. De laatste stap wordt gevormd door de notaris te bezoeken voor het ondertekenen van de transportakte en hypotheekakte.

Contactgegevens Het Aankoophuis

Neem vrijblijvend contact op met Het Aankoophuis, uw makelaar om een huis te kopen in Bussum, voor een kennismaking. Desgewenst gaan we zelfs kosteloos met u mee op twee bezichtigingen, zodat u een indruk krijgt van onze werkwijze. Neem vandaag nog contact op via 035 – 887 98 52, mail via: info@hetaankoophuis.nl of WhatsApp via 06 – 39 67 34 95.

Lees hier meer over onze werkwijze, reviews en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans