fbpx Menu

Aankoopmakelaar Naarden

Indien u op zoek bent naar professionele aankoopbegeleiding in Naarden dan kunt u daarvoor altijd de hulp inschakelen van Het Aankoophuis. Wij stellen de juiste vragen, brengen risico’s in kaart en onderhandelen  om uw droomhuis tegen de scherpste prijs te kunnen aanschaffen. Ook onze all-in-service bieden we tegen scherpe tarieven. U vindt ze op onze website, want wij werken graag transparant.

Transparantie & no cure no pay makelaar Naarden

Bij Het Aankoophuis staat u als aankopende partij centraal. Het Aankoophuis werkt als aankoopmakelaar in Naarden volledig onafhankelijk en treedt niet op als verkoopmakelaar. Zo is er nooit sprake van belangenverstrengeling en staat de realisatie van uw wensen centraal. Deze wensen brengen we in kaart tijdens een intake-gesprek zodat we precies weten waar uw voorkeur naar uitgaat. Doordat we als aankoopmakelaar in Naarden werken en daar veel ervaring hebben, weten we wat er speelt en kennen we de omgeving goed. Wij geloven in goed, onafhankelijk advies en een volledige begeleiding tegen eerlijke en transparante kosten.

Het Aankoophuis: Transparante makelaar Naarden

Hebt u interesse gekregen in onze aankoopbegeleiding in Naarden? Wij gaan graag twee keer geheel vrijblijvend met u mee naar een bezichtiging. Zo krijgt u een goede indruk van hoe wij te werk gaan. Bevalt dat, dan kunt u ervoor kiezen om onze diensten ook voor het vervolgtraject in te zetten. U kunt op werkdagen contact met ons opnemen van 09:00-18:00. Op afspraak zijn wij ook in de avonduren of op zaterdag beschikbaar. Bel ons via 035 – 887 98 52, mail via: info@hetaankoophuis.nl of WhatsApp via 06 – 39 67 34 95. We horen graag van u.

Lees hier meer over onze werkwijze, referenties en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans