fbpx Menu

Aankoopmakelaar Loosdrecht

Bent u op zoek naar een makelaar in Loosdrecht om bijgestaan te worden in het hele aankoopproces? Bij Het Aankoophuis bent u in dat geval in goede handen. Doordat wij niet als verkoopmakelaar actief zijn, kunnen wij ons volledig richten op uw belangen. Als specialist in de regio Gooi en Vechtstreek kennen we de lokale huizenmarkt als geen ander. Bovendien weten we hoe buurten zich ontwikkelen en wat het bestemmingsplan van de gemeente is voor de locatie van de woning die u op het oog heeft. Het Aankoophuis verzorgt graag de aankoopbegeleiding in Loosdrecht voor u en doet dat via een 10-stappenplan.

10-Stappenplan van Het Aankoophuis

Als aankoopmakelaar in Loosdrecht werken wij volgens een  10-stappenplan. Het begint altijd met een intake waarin we uw wensen in kaart brengen en gaan we op zoek naar een woning die daaraan voldoet. Hebben we een goede woning op het oog dan volgen de andere stappen tijdens de aankoopbegeleiding in Loosdrecht. Onderhandelingen spelen een belangrijke rol, maar daaraan vooraf gaat een uitgebreid onderzoek van de woning en factoren die van invloed zijn op de waarde. Cruciaal, want dit helpt niet alleen om een eerlijke prijs te betalen maar ook verrassingen achteraf te voorkomen en zaken helder op papier te zetten. Wij gebruiken de informatie bij het opstellen van de koopovereenkomst met ontbindende voorwaarden om uw risico’s zoveel mogelijk in te dekken. Bij sommige zaken in het stappenplan kunt u ook vertrouwen op specialisten uit ons netwerk voor bijvoorbeeld een bouwkundige keuring of financieel advies. U bent natuurlijk ook altijd vrij daar zelf een keuze in te maken.

Gratis bezichtiging met makelaar in Loosdrecht

U kunt twee keer kosteloos Het Aankoophuis meenemen tijdens een bezichtiging om een indruk te krijgen van onze werkwijze. Bevalt de ervaring dan kunt u zich bij het verdere traject door ons laten begeleiden. Behalve de opstartkosten loopt u daarbij geen risico wanneer u uiteindelijk toch niet de woning vindt die u zoekt. Wij werken namelijk op een no cure no pay basis. Neem vandaag nog contact op via 035 – 887 98 52, mail via: info@hetaankoophuis.nl of WhatsApp via 06 – 39 67 34 95. We staan u graag te woord.

Lees hier meer over onze werkwijze, reviews en tarieven of ga naar de homepage.