fbpx Menu

Aankoopmakelaar Huizen

De aanschaf van een woning is een avontuur en elk avontuur brengt risico’s met zich mee. Vooral wanneer u niet goed voorbereid het avontuur tegemoet treedt. Want wat als u achteraf erachter komt dat de maandelijkse bijdrage voor een VvE omhoog schiet? Het dak toch ernstige lekkage vertoont? Of dat het bestemmingsplan een negatief effect heeft op de toekomstige waarde van de woning die u op het oog heeft? Een woning is een grote aanschaf met veel facetten die een rol spelen. Laat uw droomhuis geen nachtmerrie worden en neem een aankoopmakelaar in Huizen in de arm die de regio kent en u bijstaat met onafhankelijk advies. De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u niet enkel een eerlijke prijs betaalt voor de woning, maar ook dat u achteraf geen vervelende verrassingen tegenkomt. Het Aankoophuis is een onafhankelijke makelaar in Huizen. Wij ontzorgen onze klanten graag en letten daarbij op zaken die in het enthousiasme wellicht onopgemerkt zouden zijn gebleven.

Aankoopbegeleiding Huizen via Het Aankoophuis

Indien gewenst, kunnen we tweemaal kosteloos met u mee tijdens een bezichtiging. U kunt daarna besluiten of u gebruik wilt maken van de all-in-service van Het Aankoophuis. Wij doorlopen dan met u een 10-stappenplan. Naast de zoektocht naar een woning die aan uw eisen voldoet, doen wij ook onderzoek naar bijvoorbeeld de stukken van de VvE (in geval van een appartement) en het bestemmingsplan. Bovendien zorgen wij ervoor dat u geen cent te veel betaalt en dat risico`s geformuleerd worden in ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst. Onze prijs wordt deels bepaald door het onderhandelingsresultaat dat wij voor u behalen. Zo bent u er zeker van dat uw belang ook ons belang is. Wij hebben de keus gemaakt om ons te specialiseren als aankoopmakelaar. Zo kunnen wij 100% transparant zijn en het beste advies leidend laten zijn.

Contact met Het Aankoophuis

Kies voor het Aankoophuis als uw aankoopmakelaar in Huizen en neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. Op onze website vindt u al een overzicht van onze tarieven, want ook daarin willen we volledige transparant zijn. U kunt ons bellen, mailen en WhatsAppen via 035 – 887 98 52, info@hetaankoophuis.nl en 06 – 39 67 34 95. Of laat een bericht achter op deze site.

Lees hier meer over onze werkwijze, referenties en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans