fbpx Menu

Aankoopmakelaar Hilversum

Aankoopbegeleiding Hilversum

Bent u op zoek naar een woning in Hilversum omdat u bijvoorbeeld dichter bij uw werk wilt wonen? Dan wilt u bij het gehele aankoopproces een goede aankoopbegeleiding. Een huis vinden op Funda is niet zo moeilijk, maar dan begint het pas echt. Waar dient u allemaal op te letten tijdens de bezichtiging? Wat staat er in het bestemmingsplan van de gemeente voor de locatie? Wat laten de cijfers van een VvE echt zien (in geval van een appartement) en hoe onderhandelt u effectief met een verkoopmakelaar? Allemaal zaken waarbij een aankoopmakelaar kan helpen. Het Aankoophuis heeft veel ervaring in de regio Gooi en Vechtstreek. Bent u niet bekend met dit schitterende gebied dan maken wij graag een kennismakingstour met u.

Gespecialiseerde aankoopmakelaar Hilversum

Het is een voorrecht om als makelaar in Hilversum en omgeving mensen te mogen begeleiden naar een van de belangrijkste aankopen in hun leven. Het geeft energie om onze klanten enthousiast te zien raken over een woning en het aankoopproces met hen tot een goed einde te brengen. Het gebeurt niet vaak dat u voor zo’n grote beslissing staat maar voor een aankoopmakelaar is het dagelijkse kost. Wij hebben er bewust voor gekozen om ons te specialiseren als aankoopmakelaar in Hilversum en wij treden  niet op als verkoopmakelaar. Zo zorgen wij ervoor dat er geen sprake kan zijn van belangenverstrengeling. Alleen zo kunnen wij u het beste advies en het beste resultaat bieden.

Het Aankoophuis: De makelaar in Hilversum die volledig ontzorgt

Als aankoopmakelaar in Hilversum kunnen wij u volledig ontzorgen. Als makelaar zijn wij veelzijdig en op  de hoogte van alle facetten die komen kijken bij de aanschaf van een woning. Maar op sommige punten die buiten het vakgebied van een makelaar liggen, is een specialist nodig. Door ons netwerk kunnen wij u ook helpen aan specialisten die u bijstaan op het gebied van bijvoorbeeld financiën, een bouwkundig rapport, interieur, fiscale consequenties etc. Uiteraard bent u altijd vrij in uw keuze. Wilt u eens kennismaken? Dat kan bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens of buiten kantoortijden.

Bel of mail vandaag nog voor meer informatie of een afspraak met 035 – 887 98 52 of info@hetaankoophuis.nl. Een appje sturen kan ook via 06 – 39 67 34 95.

Lees hier meer over onze werkwijze, reviews en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans