fbpx Menu

Aankoopmakelaar Het Gooi

Aankoopmakelaar in Het Gooi

Indien u bij een van uw grootste uitgaven bijgestaan wilt worden door een gespecialiseerde aankoopmakelaar met een focus op Het Gooi en Vechtstreek, is Het Aankoophuis de aangewezen partij. Het begeleiden van klanten naar hun droomhuis geeft ons veel positieve energie en daarom willen wij ons daar volledig voor inzetten. Wij hebben gekozen om enkel als aankoopmakelaar in Het Gooi werkzaam te zijn en niet als verkoopmakelaar. Dat betekent dat u er op kunt vertrouwen dat wij transparant en onafhankelijk zijn. Uw belang komt altijd op de eerste plaats en er geen  belangenverstrengeling kan optreden. Wij houden van een transparante werkwijze met transparante tarieven zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Aankoopbegeleiding Het Gooi door Het Aankoophuis

Wij werken bij Het Aankoophuis volgens een 10-stappenplan. Met dit stappenplan begeleiden wij u door het gehele aankooptraject om tot het beste resultaat te komen, vanaf intake tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Wij ontzorgen u bij elke stap. Aankoopbegeleiding in Het Gooi door Het Aankoophuis beperkt zich niet tot de staat van het pand en de onderhandeling, maar behelst bijvoorbeeld ook de ontwikkelingen van de buurt, de stukken van de VvE (bij een appartement) en het bestemmingsplan van de gemeente. Als uw makelaar in Het Gooi brengen we die zaken allemaal in kaart.

Contact opnemen met Het Aankoophuis

Als makelaar in Het Gooi begrijpen we dat het tijdens de bezichtiging van een woning soms liefde op het eerste gezicht is. Zorg er echter voor dat u een aankoopmakelaar bij u heeft met een kritische blik en verstand van zaken. Neem Het Aankoophuis  kosteloos mee voor een bezichtiging om een indruk te krijgen wat we voor u kunnen betekenen. Indien uw ervaring positief is, kunt u de samenwerking voortzetten en doorlopen we het verdere stappenplan om tot uw droomhuis te komen. Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen met 035 – 887 98 52. Een appje sturen kan ook via 06 – 39 67 34 95 of mail naar info@hetaankoophuis.nl.

Lees hier meer over onze werkwijze, reviews en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans