fbpx Menu

Aankoopmakelaar Gooi

Aankoopmakelaar Het Gooi

Met een aankoopmakelaar staat u sterker en loopt u minder risico bij een van de grootste aankopen in uw leven. Bij Het Aankoophuis verzorgen wij graag de aankoopbegeleiding in Het Gooi van uw droomhuis. Het begeleiden van klanten bij deze belangrijke gebeurtenis is ontzettend dankbaar werk. Het is vaak een emotionele aanschaf en het enthousiasme van onze klanten geeft ons veel energie. Doordat we ons als makelaar in Het Gooi en Vechtstreek gespecialiseerd hebben als aankoopmakelaar kunnen wij volledig transparant, onafhankelijk en kritisch zijn naar de potentiële woning. Zo kunnen wij het beste advies leidend laten zijn.

Tarieven makelaar in Het Gooi

Behalve een transparante werkwijze voor de aankoop van een woning staan we ook voor transparantie met betrekking tot onze tarieven. Wij werken met vaste opstartkosten en daarna werken we op basis van no cure no pay. Onze all-in-service zorgt ervoor dat we u tijdens elke stap tot de aankoop van de woning ondersteunen. Van zoektocht, bezichtiging, onderzoek tot onderhandeling en oplevering. Tijdens elke stap houden we nauw contact met u, zodat u te allen tijde de volledige controle in handen houdt. Het Aankoophuis heeft als aankoopmakelaar in het Gooi ook een uitgebreid netwerk. Wij kunnen u desgewenst doorverwijzen naar verschillende specialisten. Bijvoorbeeld voor een bouwkundige keuring of fiscaal advies. Uiteraard bent u altijd volkomen vrij in uw keuze.

Vrijblijvend advies tijdens  bezichtigingen in Het Gooi

Het Aankoophuis gaat graag mee tijdens een of twee bezichtigingen, zodat u een idee krijgt van onze werkwijze. Bevalt dat, dan kunt u onze aankoopbegeleiding in Het Gooi inzetten. Bel voor een afspraak of meer informatie op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 met 035 – 887 98 52. Een appje sturen kan ook via 06 – 39 67 34 95 of mail naar info@hetaankoophuis.nl

Lees hier meer over onze werkwijze, reviews en tarieven of ga naar de homepage.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans