fbpx Menu

Aankoopmakelaar Bussum

Aankoopbegeleiding woning in Bussum

De aanschaf van een woning is vaak de belangrijkste aanschaf in uw leven. Daar wilt u uiteraard goed bij worden begeleid om niet teveel te betalen of geconfronteerd te worden met onaangename verrassingen achteraf. Doordat deze gebeurtenis  slechts enkele keren of misschien zelfs maar één keer in uw leven voorkomt, ontbreekt het u aan ervaring en specifieke kennis. Voor een makelaar is het  dagelijks werk. Een aankoopmakelaar kan u tijdens het gehele proces van deskundig advies voorzien en onderhandelt om voor uw een scherpe prijs te behalen. Zoekt u een gespecialiseerde aankoopmakelaar in Bussum die veel ervaring heeft in deze regio dan bent u bij Het Aankoophuis aan het juiste adres.

Gespecialiseerd aankoopmakelaar Bussum

Als makelaar voor Bussum en omgeving hebben wij ervoor gekozen om enkel bij het aankoopproces klanten te begeleiden. Niet alleen omdat het ons enorm veel voldoening geeft om een belangrijke rol te spelen bij de aanschaf van hun droomhuis maar ook met het oog op transparantie. Wanneer aan- en verkoop van verschillende woningen onder één dak geschieden dan komt transparantie  in het geding. Doordat wij enkel als aankoopmakelaar voor Bussum en omgeving optreden kunnen wij kritisch kijken naar het beoogde huis, zodat u koopt wat u mag verwachten. U weet dus zeker dat wij enkel uw belangen behartigen

Ook zekerheid na aanschaf

Maar niet alleen voor de onderhandelingen en een scherpe prijs is het inschakelen van een makelaar in Bussum belangrijk. Ook wanneer het bijvoorbeeld gaat om de staat van de woning, het controleren van de koopovereenkomst, het formuleren van ontbindende voorwaarden, de inspectie voor de oplevering is het belangrijk om bijgestaan te worden door een deskundig persoon. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Laat Het Aankoophuis ook de aankoopbegeleiding voor u in Bussum verzorgen en neem ons eens geheel vrijblijvend mee om een of twee woningen te bezichtigen. U kunt daarna beslissen of u zich ook in het vervolgtraject door ons wilt laten bijstaan.

Bel of mail via 035 – 887 98 52 en info@hetaankoophuis.nl. WhatsAppen kan ook via 06 – 39 67 34 95.

foto aankoopmakelaar Gooi Alex Rikmans