fbpx Menu

Aankoopmakelaar Blaricum

Aankoopbegeleiding Blaricum

De schitterende omgeving van Gooi en Vechtstreek is het werkterrein van Het Aankoophuis. Wij kennen deze omgeving goed. Als aankoopmakelaar in Blaricum kunnen wij u helpen met de aankoopbegeleiding van uw huis of appartement. Om zo transparant mogelijk te zijn hebben wij ons gespecialiseerd als aankoopmakelaar. Zo kunnen wij ons volledig richten op de kwaliteit van de aan te kopen woning en kunnen wij echt kritisch zijn. Uw belang is ons belang, dat ziet u ook terug in ons tarief dat deels gebaseerd is op het onderhandelingsresultaat.

Uitbegreid onderzoek door makelaar Blaricum

Elke zoektocht begint bij ons met een intake-gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Zo kunnen we gericht op zoek en snel de woning vinden die aan uw eisen voldoet. In de huidige woningmarkt dien je snel te kunnen schakelen en dat kunnen we wanneer we uw zoekcriteria duidelijk voor ogen hebben. Zo kennen we als makelaar in Blaricum en omgeving de ontwikkelingen die buurten in de verschillende plaatsen doormaken en kunnen we goed inschatten wat de invloed van een bestemmingsplan is op de woning die u op het oog hebt. Tevens bekijken wij de woning kwalitatief en desgewenst kunnen wij u adviseren over bouwkundige zaken die van belang kunnen zijn.In het geval dat het een appartement betreft, bekijken we ook de stukken van de betreffende Vereniging van Eigenaren (VvE). Denk bijvoorbeeld aan zaken als de splitsingsakte en de onderhoudsprognose voor de komende jaren. In sommige gevallen kan de bijdrage aan de VvE behoorlijk oplopen indien er groot onderhoud nodig is en de reserves ontoereikend zijn. Allemaal voorbeelden van zaken die wij als aankoopmakelaar in Blaricum voor u kunnen uitzoeken. Beschikt het huis dat u op het oog heeft over een zwembad, wellness faciliteiten of een paardenbak? Ook deze kunnen wij kritische beoordelen op hun kwaliteit omdat wij over de juiste kennis beschikken. Indien nodig kunnen we uit ons netwerk specialisten laten meekijken als er twijfels zijn.

Afspraak maken met makelaar Blaricum

Om  een indruk te krijgen hoe Het Aankoophuis te werk gaat, kunt u ons inschakelen tijdens twee bezichtigingen. Bent u tevreden met de begeleiding, dan kunt u die voortzetten in de verdere aankoopbegeleiding in Blaricum en omgeving. Wij werken op basis van No Cure No Pay. Behalve beperkte opstartkosten, betaalt u enkel voor onze all-in-service als u ook daadwerkelijk tot de aanschaf van een woning overgaat. Bel gerust eens voor meer informatie of een kennismaking. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00-18:00. Bent u enkel beschikbaar in de avonduren of op zaterdag? Dan kunnen wij u op afspraak ontmoeten. Bel ons via 035 – 887 98 52, mail via: info@hetaankoophuis.nl of WhatsApp via 06 – 39 67 34 95.

Lees hier meer over onze werkwijze, referenties en tarieven of ga naar de homepage.