fbpx Menu

Aankoopmakelaar Loosdrecht

Voor mijn klant een leuk en modern huis aangekocht in Loosdrecht aan de Dominee versteeghstraat 8. Veel privacy en met besloten mooie achtertuin.

Tekst Funda:

In Nieuw Loosdrecht staat deze keurige hoekwoning met drie slaapkamers en een grote tuin op het zuiden met vrij uitzicht en veel privacy door het vele groen. Dit huis is gebouwd in 2012 en voldoet dus aan de hoogste eisen van warmte- en geluidsisolatie, waardoor u hier een ongekend woongenot ervaart. De gehele woning heeft een modern en hoog afwerkingsniveau en alle kamers zijn ruim en licht. U loopt vanaf deze woning in een paar minuten naar het fraaie Landgoed Zonnestraal, de Hoorneboegse bossen en heide.

Op loop- c.q. fietsafstand van dit fijne huis vindt u basisscholen, bushalte bibliotheek, diverse winkels, zwembad en sportfaciliteiten. Het centrum van Hilversum, wat op 5 kilometer afstand gelegen is, biedt u alle mogelijke stadse faciliteiten, middelbare scholen en een internationale school. De snelwegen A27 en A2 zijn vanaf Loosdrecht goed bereikbaar, waardoor dit huis ook een prima uitvalsbasis is voor bijvoorbeeld Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Amersfoort.

Loosdrecht is een rustig, maar gezellig dorp. Het staat bekend om de fraaie Loosdrechtse Plassen, maar ook het overige omliggende natuurschoon biedt u uitgebreide mogelijkheden om te recreëren en sporten.

Lees hier meer over onze werkwijze, referenties en tarieven of ga naar de homepage.