fbpx Menu

Klant aan het woord over aankoopmakelaar Het Aankoophuis

Laura Pals

“Een échte aanrader. Inhoudelijke, bouwtechnische, financiële en juridische kennis in overvloed. Kritisch, scherp en aan gezelligheid geen gebrek, tevens op de hoogte van lokale zaken en actualiteiten in de regio. Alex ontzorgt je het proces van het aankopen van een huis met zijn enthousiasme en vertrouwen.”

bron: Google Review

Cedric de Haan

“Wij hebben de hulp van Alex ingeroepen nadat we de eerste bezichtiging van ons nieuwe huis al hadden gedaan. Omdat er behoorlijk veel aan het huis gedaan moest worden, waren wij op zoek naar een professional die ons kon adviseren over de werkelijke staat van de woning. Ik kende Alex nog van de middelbare school en zag regelmatig updates van hem over het Aankoophuis op LinkedIn voorbijkomen. Vandaar dat we hem hebben gevraagd ons te begeleiden tijdens de tweede bezichtiging. Dit beviel ons vervolgens zo goed dat we hem de opdracht hebben gegeven om ons te begeleiden tijdens het aankoopproces. Helaas kwamen wij er in eerste instantie niet uit met de verkopende partij, maar na een aantal maanden zocht de verkopende partij contact met ons en kwamen wij er alsnog uit én met een goede deal!
Alex is een zeer enthousiaste professional, realistisch, onafhankelijk en heeft verstand van zaken. Stelt de belangen van zijn opdrachtgevers altijd voorop, maar is ook niet bang om zijn mening te geven als hij anders denkt over bepaalde zaken. Wij raden hem dan ook van harte aan mocht u opzoek zijn naar een aankoopmakelaar in de regio Gooi en Vechtstreek!”

bron: Google Review

Lisa Francken

“Als leek op de overspannen woningmarkt, was Alex als aankoopmakelaar voor ons een lichtbaken, waarop wij volledig vertrouwden. Dankzij zijn inzicht en strijdvaardigheid kwam alles goed.
Daarom raden wij Alex als aankoopmakelaar van Het Aankoophuis van harte aan.”

bron: Google Review

Leo van Essen

“Onze ervaring met de dienstverlening van Alex is uitstekend. Zelf hadden wij al een aantal woningen bezichtigd voordat wij bij Alex van Het Aankoophuis kwamen. We wisten wat wij zochten, maar vroegen ons af of de eisen die wij stelden aan een woning realistisch waren en of we bepaalde zaken vergaten bij het beoordelen van een woning. Alex heeft ons met veel persoonlijke betrokkenheid begeleid: heel eerlijk en met alle tijd en aandacht tijdens bezichtigingen en het nabespreken. Alex heeft zich goed kunnen inleven in onze situatie en wensen en dit heeft tot de aankoop van een appartement geleid waarvan wij op basis van de foto’s dachten dat het niets voor ons was. Alex overtuigde ons toch even te gaan kijken en het appartement bleek inderdaad zeer goed bij ons te passen. Alex heeft ons vervolgens kundig door de aankoop begeleid. Door zijn goede bereikbaarheid is ook deze laatste fase soepel verlopen. Alex, super bedankt!”

bron: Google Review

Vladimir Krumhstein

“It was a great pleasure and luck working with Alex! He helped us with buying a great apartment in Hilversum. During the hole process he was very understanding and flexible, fitting your own needs! I definitely recommend Alex! Amazing job!”

bron: Google Review

 

 

Barbara Schouten

fotos aankoopmakelaarIk kan niet anders zeggen dan GEWELDIG! Alex heeft mij als aankoopmakelaar tijdens mijn hele zoek en aankoop proces geholpen en bijgestaan met een enthousiasme alsof het zijn eigen nieuwe woning betrof. Dankzij hem en zijn onvoorstelbare energie en vastberadenheid heb ik nu een fantastische woning in Huizen. Ik kreeg zelfs complimenten van de verkoopmakelaar over Alex met zijn pitbull temperament. Volgens de verkoopmakelaar was het ook geheel aan Alex te danken dat ik als particulier de woning kreeg en niet een van de vele investeerders. Ik kan daarom echt niet anders zeggen dan GEWELDIG!”

bron: Google Review


Djorno van Schagen

Super geweldige aankoop begeleiding. Aan juridisch en vakkundige kennis geen gebrek. Alex wist mij te ontzorgen voor het grootste gedeelte van de aankoop. Alles word netjes besproken, uitgezocht en een stapje extra is vanzelf sprekend bij Alex. Zijn werkwijze is open en transparant. Dat zouden er meer moeten doen!
Ook na het bezichtigen is Alex een aanwinst voor een hapje en een drankje op het vliegveld in Loosdrecht.

Alex bedankt!

bron: Google Review


Karsten Pluym

“Alex heeft ons geholpen om een huis te vinden terwijl we in het buitenland woonde en beperkt tijd hadden voor het hele aankoopproces.
Hij heeft ons gedurende het gehele proces van zoeken naar woningen tm het afronden van de koopakte bijgestaan, gestuurd en gewezen op punten waar we anders zelf nooit aan gedacht hadden. Daardoor was het aankoopproces te doen vanuit het buitenland en hebben wij vrij snel het gewenste huis kunnen aankopen
Alex heeft daarnaast een betere prijs weten te uitonderhandelen dan dat ik zelf verwacht had en is bovenal een erg fijn persoon in de omgang”.

bron: Google Review


Toine en Alina

“Ik ken Alex -de aankoopmakelaar van Het Aankoophuis- al jaren. Rond het jaar 2000 adviseerde hij mij een appartement in Hilversum. Hier heb ik jaren met veel plezier gewoond. In de tussentijd heb ik verschillende woonhuizen en beleggingspanden gekocht in Hilversum en Amersfoort. Ik maak geen beslissing zonder de -ongezouten- mening van Alex. Hij houdt mij altijd een kritische spiegel voor en stelt mij de juiste vragen. Hij is eerlijk, oprecht en krijgt dingen gedaan. Hij heeft veel kennis en kan daarmee goed en snel een pand beoordelen. Voor mij geen huis zonder Het Aankoophuis.”

Bron: klant direct


Lisette en Thomas

“Wij hadden een huis in Amsterdam, maar wilden graag richting Hilversum, Laren, Loosdrecht of Baarn. Ons oog viel op een huis in Baarn. Alex is naar het huis gereden om de ligging te bekijken en heeft met een aantal buurtbewoners gesproken. Hij wist ons te vertellen dat er wijzigingen in het bestemmingplan aan zaten te komen en de rustige buurt weleens zou kunnen veranderen door de komst van een horecagelegenheid. Daarom verder gezocht en uiteindelijk een prachtig oud huis gekocht in een heerlijke buurt. Alex adviseerde ons over de prijs en omdat het een oud huis is ook over de beste opties tot verduurzaming. Hij heeft kennis van de markt, zet een stap extra, heeft inlevingsvermogen en heeft echt als doel om jou blij te maken met je huis.”

Bron: klant direct


Werner en Marin

“Wij hebben Het Aankoophuis gevraagd om ons te begeleiden in de aankoop van ons toekomstige droomhuis in de bossen niet te ver van Utrecht en Amsterdam. Na een zorgvuldige inventarisatie van onze woonwensen zijn wij samen op zoek gegaan en hebben wij onze mogelijkheden in kaart gebracht met de financieel expert. Wij hebben verschillende panden bezocht waarbij Alex soms de expertise van anderen gevraagd had. Zo heeft hij een keer een aannemer meegenomen en een technisch installateur, omdat hij twijfels had over de bouwwijze en kwaliteit. Dit was uitermate zinvol en voor ons kosteloos. Wij werden hierdoor behoed voor verkeerde beslissingen. Toen wij ons droomhuis vonden in Bilthoven en de onderhandeling startte, werden wij goed meegenomen in de onderhandelingen. Van elke stap waren wij op de hoogte en elke stap was goed met ons overlegd. Na de (succesvolle) onderhandelingen werd het koopcontract getekend en volgde de oplevering. Hier heeft Alex ook zijn meerwaarde laten zien. Hij constateerde bij de oplevering een lekkage, die was verdoezeld. Alex heeft keihard gewerkt aan een oplossing, terwijl wij met de inrichting van het huis bezig konden. Uiteindelijk is er met vertraging gepasseerd bij de Notaris, maar heeft de verkoper betaald voor de dakreparatie. Alles wat daarvoor nodig was (praktisch en juridisch) heeft Alex achter de schermen voor ons geregeld.

Het Aankoophuis heeft een netwerk van specialisten waar hij mee samenwerkt. Dat was voor ons op verschillende momenten erg zinvol. Het korte en snelle schakelen met de notaris, de aannemer, technisch installateur, maar ook ander vakmensen uit zijn netwerk waar wij nog steeds gebruik van maken. Last but not least; Alex is ook heel gezellig. Er ontstond snel een traditie: elke bezichtiging werd afgesloten met bitterballen.”

bron: klant direct


Emiel

“Het Aankoophuis heeft mij geholpen met het kopen van mijn appartement. Nadat ik samen met Alex en een financieel expert mijn mogelijkheden in kaart had gebracht zijn wij op zoek gegaan naar een appartement dat aansloot bij mijn wensen. Ik vond het heel prettig om met raad en daad bijgestaan te worden door Alex. Hij kijkt heel anders naar een huis dan ik dat doe. Hij weet waar hij het over heeft en heeft veel kennis. Ik had nooit geweten dat het bij een appartement zo belangrijk is om de formele stukken van de vereniging van eigenaren goed te beoordelen. Zo heeft Alex mij gewezen op financiële risico`s die uit die stukken bleken en de verhouding tussen bewoners die bleken uit de notulen. Hierom heb ik van een koop afgezien. Toen we het appartement vonden dat voldeed aan de eisen en was onderworpen aan het strenge “controle” van Alex gaf hij groen licht en begon de onderhandeling. Alex heeft gezorgd dat de onderhandelingen soepel verliepen en een prijs gerealiseerd die ik niet voor mogelijk had gehouden. De uiteindelijke financiering was geen probleem vanwege de goede voorbereiding.
Ik vond het erg fijn dat Alex ook betrokken was bij de financiering. Dat maakte dat hij mijn situatie nog beter kende en daar nog beter op kon adviseren op zowel korte als lange termijn. Dat gaf mij veel vertrouwen.
Ik kan het aankoophuis zeker aan andere adviseren.”

Bron: klant direct


Klaas en Marjolijn

“Wij hadden een huis in Utrecht en wilden graag naar Hilversum, Loosdrecht of Laren. Daarom hadden wij een makelaar uit die omgeving ingeschakeld. Wij hadden een huis gevonden in Loosdrecht maar voelden ons toch wat onzeker. Daarom had ik het advies van vrienden opgevolgd en contact opgenomen met Alex van het Het Aankoophuis en de situatie uitgelegd dat wij eigenlijk al een makelaar hadden, maar toch ook graag zijn mening wilde over de locatie etc. Alex was zo enthousiast en heeft mij helemaal uitgevraagd over onze wensen en de stappen die wij hadden ondernomen. Een dag later belde Alex mij op. Hij was even bij het huis gaan kijken en gaf zijn advies en zijn mening over prijs, locatie en omgeving. Een week later belde Alex op om te horen hoe het was gegaan. Wij konden hem vertellen dat wij het huis gekocht hadden en zoals hij geadviseerd had, zou er ook een bouwtechnische keuring volgen. Alex gaf ons allerlei tips die belangrijk waren bij een bouwkundige keuring specifiek in Loosdrecht (hoge waterstand, etc) en extra aandacht verlangen. Alex heeft ons echt geholpen om op de juiste gronden een beslissing te nemen. De kosten: ‘doe maar een lekker flesje wijn, en de volgende keer bel je mij direct op’. Dat doen we zeker!”

Bron: klant direct

N.B. Op verzoek zijn referenties voor potentiële klanten te benaderen.

Interessant? Deel dit bericht via social media: